Tiszta szilikát festékek és bevonatok

Tiszta szilikát festékek és bevonato

Termékek áttekintése

A Kerakoll által kínált tiszta szilikát festékek és bevonatok a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg, különösen a műemlékek restaurálásában és a GreenBuilding projektekben. Az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbb termékeket:

  1. Biocalce® Silicato Consolidante: Stabilizált tiszta kálium-szilikát alapú alapozó, amely ideális a nedvszívó ásványi aljzatok szilárdításához és egységesítéséhez a szilikátos dekorációs folyamatok előtt.

  2. Biocalce® Silicato Fondo: Természetes köztes kitöltő alapozó, amely szintén tiszta stabilizált kálium-szilikát alapú. Kiválóan alkalmas műemlékek restaurálásához és a GreenBuilding projektekhez​​.

  3. Biocalce® Silicato Fondo Fino: Ez az alapozó finomabb szemcséjű változat, amely egységes felületet biztosít a további festési rétegekhez​.

  4. Biocalce® Silicato Puro Pittura: Természetes, lélegző színes festék, amely minden hidraulikus kötőanyag alapú ásványi aljzaton alkalmazható. Kiválóan alkalmas vakolatok dekorációjára és restaurálásához​.

Termékek jellemzői

  • Természetesség: Minden termék öko-kompatibilis, oldószermentes, és természetes alapanyagokból készül.
  • Légáteresztés: A festékek és alapozók biztosítják a falak természetes légáteresztő képességét.
  • Baktérium- és gombataszító hatás: Különösen fontos műemlékek restaurálásánál és egészségtudatos építési projektekben.

Alkalmazási területek

  • Műemlékek restaurálása: Különösen alkalmasak történelmi épületek felújítására, ahol fontos a természetes anyagok használata.
  • GreenBuilding projektek: Az öko-kompatibilis termékek ideálisak a fenntartható építési projektekhez, amelyek környezetbarát megoldásokat igényelnek
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft