Vízszigetelő termékek és kiegészítők

Vízszigetelő termékek és a rendszer kiegészítői

Fedezze fel prémium minőségű vízszigetelő termékeink széles választékát, melyek biztosítják otthona és építményei tartósságát és védelmét. Kínálatunkban megtalálhatók különféle vízszigetelő anyagok, vízszigetelő rendszerek kiegészítői, mint például tömítőszalagok, alapozók és ragasztók, melyek mind a legmagasabb szabványoknak megfelelően készültek.

Vízszigetelő anyagok

Válasszon megbízható vízszigetelő anyagokat, amelyek hatékonyan védenek a nedvesség és a víz beszivárgása ellen. Termékeink ideálisak beltéri és kültéri használatra, garantálva a hosszú távú védelmet.

Vízszigetelő rendszerek kiegészítői

Egészítse ki vízszigetelő rendszerét kiváló minőségű kiegészítőkkel, mint a tömítőszalagok, alapozók és ragasztók. Ezek a termékek növelik a vízszigetelő rendszer hatékonyságát és élettartamát, biztosítva az optimális teljesítményt.

Válassza termékeinket, hogy megóvja építményeit a vízkároktól és biztosítsa azok hosszú élettartamát. Fedezze fel a Kerakoll vízszigetelő megoldásait, melyek a legjobb választásnak bizonyulnak minden vízszigetelési feladat során.

Aquastop Flangia

Vízálló, fokozott tapadású, rugalmas perem.

A lúgálló és vízálló TPE belső köpennyel és polipropilénrosttal készült háromrétegű szerkezet kimagaslóan kompatibilis a vízszigetelő termékekkel.

A középső hajlékony rész megkönnyíti a csővezetékek és a lefolyók tömítését.
Az Aquastop Nanoflex‑szel és az Aquastop termékcsalád minden vízszigetelő termékével egyszerűen és gyorsan behelyezhető Aquastop Plus Flangia biztosítja a vízszigetelés folytonosságát a lefolyóknál és az áttöréseknél.
127 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez