Termékajánló

METON szálerősített vakolatok

Meton Szálerősített Díszvakolatok: Innováció az Építőiparban

A PROBLÉMÁTÓL A MEGOLDÁSIG beltéri felületekre

Problémákkal szembesült beltéri falfelületén és szeretné professzionálisan és gyorsan orvosolni?

A JUPOL beltéri falfestékek széles kínálatából választhat. Speciális beltéri festékek állnak rendelkezésére, minden problémára: JUPOL Citro, JUPOL Block, JUPOL Amikol, JUPOL Thermo, JUPOL Strong

JUBIZOL Winter hőszigetelő rendszer

NE HAGYJA, HOGY A HIDEG KORLÁTOZZA A HŐSZIGETELÉSI MUNKÁLATOKAT!

Fedezze fel a JUBIZOL WINTER rendszerünket, amely ideális a hidegebb hónapokban végzett homlokzati munkákhoz!

HYDROSOL rendszerek

HYDROSOL RENDSZEREK

Decorációs vízzáró rendszer vizes és nedves helyiségek védelmére, amely hatékonyan helyettesíti a klasszikus kerámia falburkolatokat.

JUBIZOL hőszigetelő rendszerek

OTTHONOS, ENERGIATAKARÉKOS ÉS IDŐTÁLLÓ OTTHONT TEREMTÜNK

JUBIZOL hőszigetelő rendszerek beépítésének területén szerzett sokéves tapasztalat, előrehaladott technológiai megoldások és a szakszerűség garantálják rendszereink kiváló minőségét. Egyike vagyunk azoknak, akik elsőként kapták meg az európai kritériumok szerinti ETA- tanúsítványt.

 

Alpina Finest Colours

FINOMÍTSA OTTHONÁT - ALPINA FINEST COLOURS FESTÉKEKKEL

Olyan otthont szeretne, amely ugyanolyan egyedülálló, mint Ön? Üdvözöljük az Alpina Finest Colours kollekció világában! A természet, a művészet, a kultúra és a földi vágyakozás helyszínei által ihletett nemes matt színek esztétikuma számos lehetőséget kínál az időtlenséget sugalló hangulat kialakítására otthonában.

METON hőszigetelő rendszerek

Mert szép házban jobb otthon! METON hőszigetelési megoldások.

A megbízható homlokzati hőszigetelő rendszer több szempont szerint is magasan teljesíti elvárásainkat. Szép és tetszetős felületet biztosít, és mindezt hosszútávon, hiszen ellenáll az időjárás hatásainak, csapadéknak, napsugárzásnak. A megfelelően méretezett hőszigetelésnek köszönhetően minden évszakban a leggazdaságosabban biztosítható az optimális lakóklíma.

METON Professzionális burkolástechnika

A METON professzionális burkolástechnikai segédanyagai a legmagasabb minőséget kínálják.

A termékek fejlesztése során a METON STONE PRO szakemberei a legújabb technológiákra és anyagokra alapoznak, biztosítva a burkolatok hosszútávú stabilitását és tartósságát. A METON STONE PRO termékek a burkolók és építőmesterek első választása, akik a minőséget és a hosszú élettartamot keresik.

METON Quarctex Lábazati vakolat

Egyik gyakran elfelejtett, de kritikus elem a lábazati vakolat.

A házfelújítás sokszor fejtörést okoz, különösen, ha nem tudjuk, mely részletekre kell figyelni. Ha nem figyelsz erre, a lakóépületed védtelen marad az időjárás viszontagságai és más károsodások ellen.

 

Beltéri hőszigetelés ERFURT Klimatec

Hideg falak? Fűtési költségek folyamatos emelkedése? Ez nem szükségszerű!

Érjen haza, tekerje fel a fűtést, és rövid időn belül a lakás kellemesen meleg lesz! Az ERFURT-KlimaTec belső szigetelésével ez nem probléma. A KlimaTec Thermovlies tapéták egy elválasztó réteget képeznek a hideg falazat és a helyiség hőmérséklete között. Visszaverik a hőenergiát és hatékonyan használják fel a fűtési energiát a helyiség levegőjének felmelegítésére. Rövid idő alatt elérhető a kívánt komfort hőmérséklet.