ÚJ

Biocalce Silicato Puro, Kálium-szilikát alapú fedővakolat 1.0

Biocalce Silicato Puro, Kálium-szilikát alapú fedővakolat 1.0
Biocalce Silicato Puro, Kálium-szilikát alapú fedővakolat 1.0
Biocalce Silicato Puro, Kálium-szilikát alapú fedővakolat 1.0
Biocalce Silicato Puro, Kálium-szilikát alapú fedővakolat 1.0
ÚJ
Biocalce Silicato Puro, Kálium-szilikát alapú fedővakolat 1.0
72 390 Ft
Egységár: 2 896 Ft/kg
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Biocalce Silicato Puro 0,6

Tanúsított, öko‑kompatibilis stabilizált tiszta kálium szilikát alapú anyagában természetes földdel és ásványokkal színezett természetes fedővakolat, ideális a GreenBuildingnél, valamint műemlékek restaurálásához

 

A Biocalce® Silicato Puro 0,6 különösen alkalmas építkezések, felújítások, hőszigetelő vakolatok, és általában minden hidraulikus kötőanyag alapú ásványi hordozóréteg nagy rétegvastagságú dekorációjához. A DIN 18363 szabványnak megfelelően fenyőolajjal természetes módon védett.

ratingRating4

Csomagolás Vödör 25 kg
Anyagszükséglet ≈ 1 kg/m2
Tárolás ≈ 6 hónapig
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

• Természetes tiszta kálium-szilikát és természetes föld alapú
• Engedi a falat szabadon lélegezni
• Természetes módon védi a természeti és egyéb külső hatásoknak különösen kitett homlokzatokat

Felhasználási területek

Felhasználható:
Ásványi, lélegző, színezett, finom szemcséjű fedővakolat simítóvakolatokra, helyreállításokhoz és hőszigetelő vakolatok esetén, és általában minden hidraulikus kötőanyag alapú ásványi hordozóréteg dekorációjához.
Alkalmas dryvitos hőszigetelés természetes dekorációs és védő kialakításához.
A Biocalce® Silicato Puro 0,6 különösen alkalmas az Edilizia del Benessere® rendszerben nagy esztétikai értékű dekorációk kialakítására, ahol az összetevőinek szigorúan természetes eredeti biztosítja a lélegzés és a vízpára-áteresztés alapvető paramétereit, egyúttal pedig garantálja az időjárási és környezeti hatásokkal szembeni védelmet.
A Biocalce® Silicato Puro 0,6 díszítésre alkalmas a műemlék-restaurálásnál, ahol a tudatosan adagolt hagyományos összetevők, mint a tiszta kálium-szilikát, a színes természetes földek és ásványok választása biztosítja, hogy az állagmegóvó beavatkozások a meglévő struktúrák és az eredeti anyagok tiszteletben tartásával történjenek.


ne használjuk:
Nedves (nem kellően érlelt), szennyezett, laza, poros hordozórétegekre. Régi festésekre vagy dekorációs meszelésekre. Gipsz alapú régi aljzatokra.

Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Termékleírás
Cikkszám
K12523
Kerakoll színkártya

A termékhez választható színárnyalatokat itt tekintheti meg;

kerakoll_szinkartya.pdf

Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!