ÚJ

Biocalce Silicato Puro Pittura, Kálium-szilikát alapú falfesték 14L

Biocalce Silicato Puro Pittura, Kálium-szilikát alapú falfesték 14L
Biocalce Silicato Puro Pittura, Kálium-szilikát alapú falfesték 14L
Biocalce Silicato Puro Pittura, Kálium-szilikát alapú falfesték 14L
Biocalce Silicato Puro Pittura, Kálium-szilikát alapú falfesték 14L
ÚJ
Biocalce Silicato Puro Pittura, Kálium-szilikát alapú falfesték 14L
108 529 Ft
Egységár: 7 752 Ft/L
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Biocalce Silicato Puro Pittura

Tanúsított, öko‑kompatibilis tiszta, stabilizált kálium‑szilikát alapú falfesték, természetes színes földdel és színes ásványokkal, ideális a GreenBuildingnél, valamint műemlékek restaurálásához

 

A Biocalce® Silicato Puro Pittura természetes, lélegző színes festék vakolatok dekorációjára és restauráláshoz, valamint általában használható minden hidraulikus kötőanyag alapú ásványi aljzaton. A DIN 18363 szabványnak megfelelően fenyőolajjal természetes módon védett.

ratingRating4

Csomagolás Vödör 14 ℓ / 4 ℓ
Anyagszükséglet ≈ 0,15 – 0,25 ℓ/m2 két rétegnél
Tárolás ≈ 6 hónapig
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

• Természetes módon légáteresztő, hagyja a falat szabadon lélegezni
• B+ és F+ besorolású, természetes módon (CSTB módszer) fungisztatikus és bakteriosztatikus (Természetes módon gátolja a gombák és baktériumok növekedését és szaporodását)
• Természetes módon védi a természeti és egyéb külső hatásoknak különösen kitett homlokzatokat
• Ideális történelmi városközpontok helyreállításához

Felhasználási területek

Felhasználható:
Természetes lélegző színezett festék finomvakolatok, helyreállított vakolatok és általában minden hidraulikus kötőanyag alapú ásványi hordozóréteg dekorációjához.
A Biocalce® Silicato Puro Pittura különösen alkalmas az Edilizia del Benessere® rendszerben kiemelkedő esztétikai értékű dekorációk kialakítására, ahol az összetevőinek szigorúan természetes eredete biztosítja a lélegzés és a vízpára-áteresztés alapvető paramétereit, egyúttal pedig garantálja az időjárási és környezteti hatásokkal szembeni védelmet.
A Biocalce® Silicato Puro Pittura díszítésre alkalmas műemlékek restaurálásainál, ahol a tudatosan adagolt hagyományos összetevők, mint a tiszta kálium-szilikát, a természetes színes földpor és ásványok választása biztosítja, hogy az állagmegóvó beavatkozások a meglévő struktúrák és az eredeti anyagok tiszteletben tartásával történjenek.


Ne használjuk:
Nedves (nem kellően érlelt), szennyezett, laza, poros hordozórétegekre. Régi festésekre vagy dekorációs meszelésekre. Gipsz alapú régi aljzatokra.

Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Termékleírás
Cikkszám
K12742
Kerakoll színkártya

A termékhez választható színárnyalatokat itt tekintheti meg;

kerakoll_szinkartya.pdf

Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!