ÚJ

Biocalce Silicato Fondo Fino, Egységesítő alapozó 4L

Biocalce Silicato Fondo Fino, Egységesítő alapozó 4L
ÚJ
Biocalce Silicato Fondo Fino, Egységesítő alapozó 4L
30 927 Ft
Egységár: 7 732 Ft/L
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Biocalce Silicato Fondo Fino

Tanúsított, öko‑kompatibilis tiszta stabilizált kálium szilikát alapú, természetes köztes egységesítő alapozó, ideális a GreenBuildingnél, valamint műemlékek restaurálásához

Biocalce® Silicato Fondo Fino különösen alkalmas az ásványi aljzatok nedvszívásának egységesítéséhez anélkül, hogy az alsó felületek szilárdságát és egységességét megváltoztatná az azt követő dekoratív szilikát folyamat előtt. A DIN 18363 szabványnak megfelelően fenyőolajjal természetes módon védett.

ratingRating4

Csomagolás Vödör 14 ℓ / 4 ℓ
Anyagszükséglet ≈ 0,1 – 0,2 ℓ/m2 egy felhordási rétegnél
Tárolás ≈ 6 hónapig
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

• Természetes módon légáteresztő, hagyja a falat szabadon lélegezni
• Egységesíti a felület nedvesség felvételét, állandó színárnyalatot garantálva a további festéshez
• Nem változtatja meg a felületek megjelenését

Felhasználási területek

Felhasználható:
A Biocalce® Silicato Fondo Fino alkalmas a nedvszívás egységesítésére az új, érlelt, egészséges, tömör vakolati felületek megjelenésének megtartásával. Alkalmas olyan felületeken, ahol foltszerűen vagy részben helyreállított elemek találhatók, porózus és eltérő nedvszívású anyagoknál, az egységes érlelés és állandó színárnyalat biztosítására a rákövetkező lélegző, dekorációs szilikát-ciklusoknál.
A Biocalce® Silicato Fondo Fino különösen alkalmas az Edilizia del Benessere® rendszerben nagy esztétikai értékű dekorációk elkészítésére, ahol az összetevőinek szigorúan természetes eredete biztosítja a lélegzés és a vízpára-áteresztés alapvető paramétereit, egyúttal pedig garantálja az időjárási és környezteti hatásokkal szembeni védelmet.
A Biocalce® Silicato Fondo Fino alkalmas a műemlék-restaurálás dekorációs ciklusainál, ahol a tudatosan adagolt hagyományos összetevők, mint a tiszta kálium-szilikát biztosítja, hogy az állagmegóvó beavatkozások a meglévő struktúrák és az eredeti anyagok tiszteletben tartásával történjenek.

Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Termékleírás
Cikkszám
K05056
Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!