ÚJ

Biocalce Silicato Fondo, Kálium-szilikát köztes alapozó 4L

Biocalce Silicato Fondo, Kálium-szilikát köztes alapozó 4L
ÚJ
Biocalce Silicato Fondo, Kálium-szilikát köztes alapozó 4L
27 899 Ft
Egységár: 6 975 Ft/L
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Biocalce Silicato Fondo

Tanúsított, öko‑kompatibilis tiszta stabilizált kálium szilikát alapú természetes köztes kitöltő alapozó, ideális a GreenBuildingnél, valamint műemlékek restaurálásához

Biocalce® Silicato Fondo egyenetlen aljzatok nedvszívásának egységesítéséhez és egyenletessége helyreállításához a szilikátos dekorációs ciklusok előtt. A DIN 18363 szabványnak megfelelően fenyőolajjal természetes módon védett.

ratingRating4

Csomagolás Vödör 14 ℓ / 4 ℓ
Anyagszükséglet ≈ 0,15 – 0,25 ℓ/m2 egy felhordási rétegnél
Tárolás ≈ 6 hónapig
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

• Természetes módon légáteresztő, hagyja a falat szabadon lélegezni
• Egységesíti a felület nedvesség felvételét, állandó színárnyalatot garantálva a további festéshez
• Optimális repedés áthidalás

Felhasználási területek

Felhasználható:
A Biocalce® Silicato Fondo alkalmas az új, érlelt vakolatok, a régi vakolatok és a tégla aljzatok vagy a fali hordozórétegre jól tapadó régi simítások nedvszívásának egységesítéséhez.
Alkalmas olyan felületeken, ahol foltszerűen vagy részben helyreállított elemek találhatók, porózus és eltérő nedvszívású anyagoknál, az egységes érlelés és állandó színárnyalat biztosítására a rákövetkező lélegző, dekorációs szilikát-ciklusoknál.
A Biocalce® Silicato Fondo alkalmas az aljzatok előkészítésére a KlimaExpert táblás hőszigetelő rendszereknél a Biocalce® Silicato Puro vakolatok alkalmazása előtt.
A Biocalce® Silicato Fondo különösen alkalmas az Edilizia del Benessere® rendszerben nagy esztétikai értékű dekorációk elkészítésére, ahol az összetevőinek szigorúan természetes eredete biztosítja a lélegzés és a vízpára-áteresztés alapvető paramétereit, egyúttal pedig garantálja az időjárási és környezteti hatásokkal szembeni védelmet.
A Biocalce® Silicato Fondo alkalmas a műemlék-restaurálás dekorációs ciklusainál, ahol a tudatosan adagolt hagyományos összetevők, mint a tiszta kálium-szilikát biztosítja, hogy az állagmegóvó beavatkozások a meglévő struktúrák és az eredeti anyagok tiszteletben tartásával történjenek.

Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Termékleírás
Cikkszám
K05055
Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!