ÚJ

Biocalce Silicato Consolidante, Kálium-szilikát alapozó 10L

Biocalce Silicato Consolidante, Kálium-szilikát alapozó 10L
ÚJ
Biocalce Silicato Consolidante, Kálium-szilikát alapozó 10L
47 142 Ft
Egységár: 4 714 Ft/L
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Biocalce Silicato Consolidante

Tanúsított, öko‑kompatibilis stabilizált tiszta kálium‑szilikát alapú, kéreg alapozó teljesen oldószermentes vizes oldatban. Ideális a GreenBuildingnél, valamint műemlékek restaurálásához

Biocalce® Silicato Consolidante nedvszívó ásványi aljzatok szilárdításához és nedvszívásának egységesítéséhez a szilikátos dekorációs folyamatok alkalmazása előtt; továbbá alkalmas a vakolatok nagyfokú tapadás elősegítésére az alatta található, falazathoz, alkalmas továbbá szintetikus simítóhabarcs nélküli falazathoz rögzített vakolatok megszilárdításához. A DIN 18363 szabványnak megfelelően fenyőolajjal természetes módon védett.

ratingRating4

Csomagolás 10 ℓ / 5 ℓ‑es kanna
Anyagszükséglet ≈ 0,2 ℓ/m2 egy felhordási rétegnél
Tárolás ≈ 6 hónapig
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

• Természetes módon légáteresztő, hagyja a falat szabadon lélegezni
• Szilikátosodás növelőként lép fel
• Nem változtatja meg a felületek megjelenését
• Biocalce® Silicato Puro Pittura hígításához
• Különösen folyékony, könnyen felhordható

Felhasználási területek

Felhasználható:
A Biocalce® Silicato Consolidante alkalmas hidraulikus mész alapú, új, érlelt vakolatok, hidraulikus cementes mészhabarcs, a falazatra jól tapadó, szintetikus bevonattal nem borított régi vakolatok alapozására. A Biocalce® Silicato Consolidante különösen alkalmas a Biocalce® Silicato Puro Pittura hígítására.
A Biocalce® Silicato Consolidante különösen alkalmas az Edilizia del Benessere® rendszerben nagy esztétikai értékű dekorációk készítésére, ahol az összetevőinek szigorúan természetes eredete biztosítja a lélegzés és a vízpára-áteresztés alapvető paramétereit.
A Biocalce® Silicato Consolidante alkalmas a műemlék-restaurálás dekorációs ciklusainál, ahol a tudatosan adagolt hagyományos összetevők, mint a tiszta kálium-szilikát biztosítja, hogy az állagmegóvó beavatkozások a meglévő struktúrák és az eredeti anyagok tiszteletben tartásával történjenek.

Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Termékleírás
Cikkszám
K12448
Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!