Beltéri hőszigetelés

A német Erfurt cég főként a Raufaser- és Vliestapeten tapétáiról ismert. A KlimaTec beltéri hőszigetelő rendszerrel az Erfurt olyan tapétát hozott piacra, amely segít a fűtési költségek megtakarításában, és a penész elleni küzdelemben.

A KlimaTec beltéri hőszigetelő rendszerben speciális Vliestapeten tapétákról van szó, amelyeket megfelelő ragasztóval, mint a normál tapéták esetében is, a falakra ragasztanak.

ÚJ
Az ERFURT-KlimaTec rendszerragasztóját külön az ERFURT-Thermovlies
termékválasztékához fejlesztették ki. A beltéri falakon és mennyezeteken
bármilyen hordképes, sima vagy enyhén strukturált alapfelületen
alkalmazható.
26 712 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
ÚJ

A KlimaTec belső szigetelés észrevehetően gyorsabban teremti meg a lakályosság érzetét: A KlimaTec Thermovlies Basic-kel burkolt falfelületek visszaverik a helyiség levegőjének hőenergiáját. Így a hőenergia rendelkezésre áll a szobák levegőjének felmelegítéséhez. Ezáltal a helyiségek lényegesen gyorsabban és kevesebb energia felhasználásával felfűthetők. A Thermovlies Basic bevezető termékként különösen alkalmas termikusan semleges, helyiségeket elválasztó belső falakra.

Figyelem!
A doboz 2 db, egyenként 10m x 0,75m hőszigetelő tapétatekercset tartalmaz!

53 382 Ft
Egységár: 26 691 Ft/db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
ÚJ

Az igényes belső szigetelés

Hatékony hőszigetelés a falakon és a mennyezeten: a KlimaTec Thermovlies Premiummal burkolt falfelületek jelentős mértékben visszaverik a helyiség levegőjének hőenergiáját. Így a helyiségek levegőjének felmelegítéséhez maximális hőenergia áll rendelkezésre . Ezáltal a helyiségek lényegesen gyorsabban és kevesebb energia felhasználásával felfűthetők. Ez a Premium-termék kitűnik a hőenergia különösen hatékony felhasználásával a falakon és a mennyezeteken.

30 246 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez