Folyékony membránok

Bioscud Új generációs vízszigetelő termékcsalád,

kifejezetten arra tervezve, hogy megvédje az épületeket a csapadéktól és egyéb nedvességtől.

Fedezze fel a Kerakoll Bioscud termékcsaládját, amely magába foglalja a legfejlettebb vízszigetelő technológiákat, kifejezetten a környezettudatos építkezés igényeihez igazodva. A Bioscud termékek különböző felületeken alkalmazhatóak, beleértve lapos és magastetőket, bitumenes lemezeket és szerkezeti alapokat, kínálva ezzel a piac egyik leguniverzálisabb vízszigetelési megoldását.

Ez a termékcsalád különösen alkalmas a régi burkolatok, mint az azbesztcement és bitumenes lemezek felújítására és szigetelésére, valamint új építésű szerkezetekre is. Az összetevőik a környezetbarát, vizes bázisú és oldószermentes formulák, amelyek elősegítik az egészséges belső környezetet és a fenntartható építészeti gyakorlatokat.

A Bioscud termékek kiemelkedő jellemzői között szerepel a hővisszaverő (Cool Roof) képesség, amely jelentősen csökkenti az épületek belső hőmérsékletét és növeli az energiahatékonyságot. Továbbá a termékcsalád magas szintű tűzállósággal rendelkezik, megfelelve a legmagasabb biztonsági előírásoknak.

A járhatóságot és a csúszásbiztosságot is biztosító termékváltozatok ideálisak nyilvános és magán területek egyaránt, kínálva tartós és megbízható vízszigetelést minden igényhez. Az egyszerű felhordhatóság és a hosszantartó tartósság teszi a Bioscud termékeket az egyik legkedveltebb választássá vízszigetelési projektekben világszerte.

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft