High‑tech önterülő aljzatkiegyenlítők

High-tech önterülő aljzatkiegyenlítők a tökéletes padló alapért

Miért válassza a high-tech önterülő aljzatkiegyenlítőket?

Az önterülő technológia előnyei közé tartozik a gyors és hatékony munkavégzés, amely lehetővé teszi a sima és egyenletes padló felület elérését minimális időráfordítással. Ezek a termékek különösen előnyösek olyan projektekben, ahol fontos a gyors kötés és a tartós, ellenálló felület.

Termékeink bemutatása

  • Planogel Rheo: Változó reológiájú és viszkozitású önterülő kiegyenlítő gél, amely kiválóan alkalmazható különböző aljzatokhoz.
  • Flowtech Pro: Nagy ellenálló képességű, gyors önterülő kiegyenlítő anyag, amely ideális nagy igénybevételű területekre.
  • Flowtech Easy: Gyors önterülő kiegyenlítő anyag, amely kiválóan alkalmas kerámia, márvány és parketta lerakása előtt.
  • Flowtech Plus: Selyemfényű, sima felületet biztosító önterülő kiegyenlítő anyag, amely tökéletes simaságot biztosít.

Felhasználási területek és alkalmazási tippek

Az önterülő aljzatkiegyenlítők ideálisak padlófűtéshez, nedvszívó és nem nedvszívó aljzatokhoz egyaránt. Alkalmazási tippek közé tartozik a felület megfelelő előkészítése és a helyes keverési arány betartása.

Hogyan használjuk az önterülő aljzatkiegyenlítőket?

A használat lépésről lépésre útmutatója tartalmazza a felület előkészítését, a keverést és az anyag felhordását. Fontos tudnivalók közé tartozik a megfelelő szerszámok használata és a gyakori hibák elkerülése.

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

  • Milyen vastagságban alkalmazható az önterülő aljzatkiegyenlítő? Az alkalmazható vastagság a terméktől függ, de általában 3-10 mm között mozog.
  • Mennyi idő alatt köt meg az anyag? Az anyagok kötési ideje termékenként változó, de általában 24 órán belül járhatóvá válnak
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft