ÚJ

Planogel Rheo, Önterülő kiegyenlítő gél

Planogel Rheo, Önterülő kiegyenlítő gél
ÚJ
Planogel Rheo, Önterülő kiegyenlítő gél
18 161 Ft
Egységár: 726 Ft/kg
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Planogel Rheo

Változó reológiájú és viszkozitású önterülő kiegyenlítő gél. Hosszabb bedolgozhatóság és csökkentett várakozási idő burkolás előtt

A környezetre alacsony hatást gyakorló és csúcstechnológiai szintű alapanyagokból álló innovatív formula lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy szabályozza a keverék folyósságát azáltal, hogy összekapcsolja és beállítja a glettvas szabályozóképességét és a kiemelkedő  folyékonyságot. A Planogel Rheo ideális bármilyen típusú tapadó aljzatra és bármilyen burkolatra történő felhordáshoz

ratingRating4

Csomagolás 25 kg‑os zsák
Anyagszükséglet ≈ 1,6 kg/m2/mm
Tárolás ≈ 12 hónapig
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

1. Rétegvastagság 1 mm és 30 mm között
2. Hosszú önterülési idő, alkalmas nagy kiterjedésű felületekhez is
3. Könnyen felhordható vakológéppel is
4. Kiváló tulajdonságú és a környezetet kevéssé terhelő alapanyagokból kialakítva
5. Alkalmas kerámia burkolólapok, greslapok, természetes kő, parketta, rugalmas padlóburkolatok, műgyantapadlók lerakásához
6. Kiemelkedő méretstabilitás és hosszan tartó teljesítmény

Felhasználási területek

Használati cél:

Szabálytalan, nem sík felületek gyorsan kötő és száradó, kompenzált zsugorodású önterülő javítóanyagok használata. A rétegvastagság 1 mm és 30 mm között változhat.

Kompatibilis ragasztók:

gélragasztók, ásványi ragasztók, egy- és kétkomponensű szerves ásványi ragasztók; egy- és kétkomponensű, reagenst tartalmazó (epoxi és poliuretán) és cementalapú ragasztók, akár vizes diszperzióban, akár oldószeres oldatban.

Burkolatok:

minden típusú és méretű greslap, kerámia burkolólap, klinker, terrakotta; természetes kövek, átalakított anyagok, márványok; parketta; textil, gumi, PVC, LVT, linóleum padlóburkolatok, szőnyegpadlók; álpadlók; a Kerakoll Factory termékvonal nagy rétegvastagságú többrétegű rendszerei (lakóhelyiségek és kereskedelmi helyiségek számára).

Aljzatok:

Keracem Eco Pronto, Keracem Eco Prontoplus, Rekord Eco Pronto, Massetto Premix és Keracem Eco kötőanyagokkal készített vagy előkevert ásványi esztrichek; cementesztrichek; kalcium-szulfát alapú esztrichek; előre gyártott vagy helyben öntött betonok; kerámiapadlók; fafödémek; OSB panel; szálerősítésű gipsz és cement lemezek; fémaljzatok. Beltéri, lakossági, kereskedelmi, ipari padlóburkolatokhoz használható.

Ne használjuk:

kültéren, fokozottan hajlékony és hőtágulásnak kitett, nedves és folyamatosan átnedvesedésnek kitett aljzatokon; úsztatott vagy elválasztó lerakáshoz, állandóan vizes helyiségekben

Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Termékleírás
Cikkszám
K19196
Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Video

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!