ÚJ

Flowtech Pro, Gyors önterülő kiegyenlítő

Flowtech Pro, Gyors önterülő kiegyenlítő
ÚJ
Flowtech Pro, Gyors önterülő kiegyenlítő
13 716 Ft
Egységár: 549 Ft/kg
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Flowtech Pro

Nagy ellenálló képességű, gyors önterülő kiegyenlítő anyag nedvszívó aljzat javításához kerámia, parketta lerakása és ipari felületkialakítás előtt

A Flowtech Pro kialakítása olyan, hogy bármely cementbázisú ragasztóval maximális kompatibilitást és tapadást biztosítson kerámia burkolólapok és természetes kövek lerakásánál

ratingRating4

Csomagolás 25 kg‑os zsák
Anyagszükséglet ≈ 1,75 kg/m2 a rétegvastagságminden mm‑ére
Tárolás ≈ 9 hónapig
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

1. Rétegvastagság 5 mm és 50 mm között
2. Hosszú önterülési idő, alkalmas nagy kiterjedésű felületekhez is
3. Könnyen felhordható vakológéppel is
4. Kiváló tulajdonságú és a környezetet kevéssé terhelő alapanyagokból kialakítva
5. Alkalmas kerámia burkolólapok, greslapok, természetes kövek és a Kerakoll Factory termékcsalád ipari műgyantáinak lerakásához

Felhasználási területek

A használat célja:

Szabálytalan, nem sík felületek gyors kötésű és száradású, kompenzált zsugorodású önterülő javítóanyagokkal történő javítása. A rétegvastagság 5 mm és 50 mm közötti lehet.

Kompatibilis ragasztók:

gélragasztók, ásványi ragasztók, egy- és kétkomponensű szerves ásványi ragasztók; egy- és kétkomponensű, reagens tartalmú (epoxi és poliuretán) és cementalapú ragasztók, akár vizes diszperzióban, akár oldószeres oldatban; egy- és kétkomponensű szerves ragasztók parketta lerakásához.

Burkolatok:

minden típusú és formátumú greslap, kerámia burkolólap, klinker, terrakotta; természetes kövek, átalakított anyagok, márványok; parketta; a Kerakoll Factory termékcsalád ipari műgyantapadlói. Aljzatok: Keracem Eco Pronto, Keracem Eco Prontoplus, Rekord Eco Pronto, Massetto Premix és Keracem Eco kötőanyagokkal készített vagy előkevert ásványi esztrichek; cementesztrichek; kalcium-szulfát alapú esztrichek; előre gyártott vagy helyben öntött betonok. Beltéri lakossági és kereskedelmi használatra szánt padlózatok.

Ne alkalmazzuk:

kültéren, fokozottan hajlékony és hőtágulásnak kitett, nedves és folyamatosan átnedvesedő aljzatokon; úsztatott vagy elválasztó lerakáshoz, állandóan vizes helyiségekben.

Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Termékleírás
Cikkszám
K45564
Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Video

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!