ÚJ

Flowtech Easy, Gyors önterülő kiegyenlítő

Flowtech Easy, Gyors önterülő kiegyenlítő
ÚJ
Flowtech Easy, Gyors önterülő kiegyenlítő
11 684 Ft
Egységár: 467 Ft/kg
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Flowtech Easy

Gyors önterülő kiegyenlítő anyag aljzat javításához kerámia, márvány és többrétegű parketta lerakása előtt

A Flowtech Easy ideális nedvszívó és nem nedvszívó aljzatokon  sima eldolgozású felhordáshoz. Bármilyen ragasztóval maximális kompatibilitást biztosít kerámia burkolólapok, természetes kövek és többrétegű parketta lerakásához

ratingRating4

Csomagolás 25 kg‑os zsák
Anyagszükséglet ≈ 1,6 kg/m2/mm
Tárolás ≈ 9 hónapig
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

1. 3 és 15 mm közötti rétegvastagság, helyenként akár 20 mm-ig is terjedhet.
2. Hosszú önterülési idővel rendelkezik, így nagyobb felületekhez is ideális.
3. Könnyedén felhordható vakológéppel.
4. Kiváló minőségű, környezetbarát alapanyagok felhasználásával készült.
5. Kerámia burkolólapokhoz, greslapokhoz, természetes kövekhez és többrétegű parkettákhoz is használható.

Felhasználási területek

A használat célja:

a szabálytalan, nem sík felületek gyorsan kötő és száradó, kompenzált zsugorodású önterülő javítása. A rétegvastagság 3 és 15 mm közötti, egyes helyeken akár 20 mm-ig is terjedhet.

Kompatibilis ragasztók:

közé tartoznak a gélragasztók, ásványi ragasztók, valamint az egy- és kétkomponensű szerves ásványi ragasztók, továbbá az egy- és kétkomponensű, reagenst tartalmazó epoxi és poliuretán, illetve cementalapú ragasztók, legyenek azok vizes diszperzióban vagy oldószeres oldatban.

A burkolatok lehetnek:

minden fajtájú és formátumú greslapok, kerámia burkolólapok, klinkerek, terrakották, természetes kövek, átalakított anyagok és márványok, valamint többrétegű parketták.

Alkalmazható aljzatok:

a Keracem Eco Pronto, Keracem Eco Prontoplus, Rekord Eco Pronto, Massetto Premix és Keracem Eco kötőanyagokkal készített vagy előkevert ásványi esztrichek, cementesztrichek, kalcium-szulfát alapú esztrichek, előre gyártott vagy helyben öntött betonok, kerámiapadlók, fafödémek, OSB panelek, valamint szálerősítésű gipsz és cement lemezek. A termék beltéri lakossági és kereskedelmi felhasználásra szánt padlózatokhoz ajánlott.

Nem ajánlott:

kültéri használatra, fokozottan hajlékony és hőtágulásnak kitett, nedves és folyamatosan átnedvesedő aljzatokon, úsztatott vagy elválasztó lerakáshoz, illetve állandóan vizes helyiségekben.

Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Termékleírás
Cikkszám
K19467
Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Video

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!