Szárító vakolatok

Falazat kiszárítása hővel - Megbízható és környezetbarát megoldások

Miért fontos a falazat kiszárítása?

A falazat nedvességtartalma nemcsak az épület szerkezetét károsíthatja, hanem egészségügyi problémákat is okozhat, például penészedést. A hővel történő kiszárítás hatékony és tartós megoldás, amely csökkenti a nedvesség okozta károkat és javítja az épület energetikai hatékonyságát.

A hőcellás biovakolat előnyei

A Benesserebio Hőcellás biovakolat hőszigetelő és nedvességelvonó tulajdonságai révén kiváló választás a falazat kiszárítására. Penészgátló és páraáteresztő, ami hozzájárul a jobb beltéri levegőminőséghez és az egészségesebb lakókörnyezethez.

Biocalce® Rinzaffo használata

A Biocalce® Rinzaffo természetes habarcs, amely kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik. Ideális alapvakolat műemlékek restaurálásához, mivel öko-kompatibilis és hosszú távú védelmet nyújt a nedvesség ellen.

Biocalce® Zoccolatura előnyei és felhasználása

A Biocalce® Zoccolatura egy nagy légáteresztő képességű természetes vakolat, amely szintén öko-kompatibilis. Különösen alkalmas műemlékek restaurálásához, mivel nemcsak védi a falazatot a nedvességtől, hanem hozzájárul a falak természetes szellőzéséhez is.

Öko-kompatibilis megoldások a falazat szárítására

A Kerakoll termékei öko-kompatibilisek, ami azt jelenti, hogy környezetbarát módon készülnek és használhatók. Az ilyen megoldások nemcsak az épületek állapotát javítják, hanem hozzájárulnak a fenntartható építéshez is.