ÚJ

Biocalce Zoccolatura, Lélegző vakolat

Biocalce Zoccolatura, Lélegző vakolat
ÚJ
Biocalce Zoccolatura, Lélegző vakolat
13 462 Ft
Egységár: 538 Ft/kg
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Biocalce Zoccolatura

Tanúsított, öko‑kompatibilis, NHL 3,5 természetes tiszta mészből készült, az EN 459‑1 szabványnak megfelelő természetes vakolat, nagy légáteresztő képességű vakoláshoz, ideális a GreenBuildingnél, valamint műemlékek restaurálásához

Biocalce® Zoccolatura a különösen alkalmas a környezeti hatások és a kapilláris átnedvesedés okozta sókoncentráció leépítő hatása miatti kidudorodásnak, eróziónak és leválásnak kitett falazatok helyreállításához.

ratingRating5

Csomagolás Zsák 25 kg
Anyagszükséglet ≈ 12 kg/m2/cm
Tárolás ≈ 12 hónapig
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

• Természetes, porózus és magas lélegzőképességű, mely hagyja a falat szabadon lélegezni
• Fokozottan ellenáll a sóknak, magas párologtató képesség, alacsony kapilláris nedvszívás

Felhasználási területek

Felhasználható:
Üreges és tömör tégla, tufa, kő és vegyes falazatú nedves és salétromos falak regeneráló és védő lélegző vakolása kül- és beltérben.
Az állandó környezeti hatások és a kapilláris átnedvesedés okozta sókoncentráció leépítő hatása miatti foltosodásnak, kidudorodásnak, eróziónak és leválásnak kitett külső lábazatok helyreállításához.
A Biocalce® Zoccolatura különösen alkalmas nedvességelvonó vakolat és lábazat kialakítására az Edilizia del Benessere®-ben, ahol összetevőinek szigorúan természetes eredete biztosítja az előírt porózusság, higroszkóposság és lélegzés alapvető paramétereit.
A Biocalce® Zoccolatura alkalmas műemlék restaurálásnál természetes lélegző regeneráláshoz, ahol a tudatosan adagolt hagyományos összetevők, mint a természetes mész, természetes puccolán, kő, márvány és gránit választása biztosítja a meglévő struktúrák és az eredeti anyagok tiszteletben tartásával történő állagmegóvó beavatkozásokat.


Ne használjuk:
Szennyezett, laza, poros hordozórétegekre, régi festésekre vagy kiegyenlítésekre. Távolítsuk el a felületekről a sós intersticiális lerakódásokat.

Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Termékleírás
Cikkszám
K11023
Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!