ÚJ

Biocalce Rinzaffo, Lélegző alapvakolat

Biocalce Rinzaffo, Lélegző alapvakolat
ÚJ
Biocalce Rinzaffo, Lélegző alapvakolat
9 906 Ft
Egységár: 396 Ft/kg
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Biocalce Rinzaffo

Tanúsított, öko‑kompatibilis, NHL 3.5 természetes tiszta mészből készült, az EN 459‑1 szabványnak megfelelő természetes habarcs falazatok nagyon áteresztő alapvakolójához, ideális a GreenBuildingnél valamint műemlékek restaurálásához

Biocalce® Rinzaffo különösen alkalmas a végső simítást megelőző alapvakoláshoz. Kiemelten lélegző és sóálló, ideális felszálló nedvesedés által érintett falazatok készítéséhez is.

ratingRating4

Csomagolás Zsák 25 kg
Anyagszükséglet ≈ 15 kg/m2/cm
Tárolás ≈ 12 hónapig
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

• Természetes, porózus és magas lélegzőképességű, hagyja a falat szabadon lélegezni
• Magas tapadóképesség minden falazat típuson
• Egységesíti a fal simaságát és nedvesség felvételét

Felhasználási területek

Felhasználható:
Hordozó és kitöltő falazatok lélegző vakolata, kül- és beltérben, üreges és tömör tégla, tufa, kő és vegyes falazat esetén a Biocalce® vakolatok alkalmazása előtt.
A Biocalce® Rinzaffo különösen alkalmas kiegyenlítő alapvakoláshoz és tapadásnöveléshez az Edilizia del Benessere®-ben, ahol összetevőinek szigorúan természetes eredete biztosítja az előírt porózusság, higroszkóposság és légáteresztés alapvető paramétereit.
A Biocalce® Rinzaffo alkalmas a BIOCALCE lélegző vakolatok tapadásának növeléséhez kő, folyami kavics aljzatokhoz, kopott aljzatokhoz műemlék restaurálásnál, ahol a tudatosan adagolt hagyományos összetevők, mint a természetes mész, természetes puccolán, kő, márvány és gránit választása biztosítja a meglévő struktúrák és az eredeti anyagok tiszteletben tartásával történő állagmegóvó beavatkozást.


Ne használjuk:
Szennyezett, laza, poros hordozórétegekre, régi festésekre vagy kiegyenlítésekre. Távolítsuk el a felületekről a sós intersticiális lerakódásokat.

Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Termékleírás
Cikkszám
K11022
Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!