ÚJ

Benesserebio, Hőszigetelő , nedvességelvonó biovakolat

Benesserebio, Hőszigetelő , nedvességelvonó biovakolat
Benesserebio, Hőszigetelő , nedvességelvonó biovakolat
Benesserebio, Hőszigetelő , nedvességelvonó biovakolat
Benesserebio, Hőszigetelő , nedvességelvonó biovakolat
ÚJ
Benesserebio, Hőszigetelő , nedvességelvonó biovakolat
15 819 Ft
Egységár: 879 Ft/kg
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Benesserebio

Hőcellás, hőszigetelő nedvességelvonó biovakolat ‑ R és T / CSII tanúsított. Penészgátló és páraáteresztő a(z) EN ISO 13788 szabvány szerint. Kimagasló energetikai hatékonysággal rendelkezik. NHL 3.5 természetes tiszta mészből, ásványi geo‑kötőanyagból, természetes amorf traszból és egyéb természetes összetevőkből készül. Kiemelten légáteresztõ. Természetes termék a bioépítészet érdekében

A Benesserebio biovakolat megóvja a házat a nedvesség okozta károsodástól. Az idők folyamán tartósan megőrzi a párologtató és szellőző képességét. Melegebb falfelületet biztosít és hőszigeteli a falat, hogy hatékonyabb legyen a belső klimatizálás és az energia‑megtakarítás. A Benesserebio a Kerakoll kizárólagos geo‑kötőanyagával javított, a mikronizált természetes trasz sók elleni védőfunkciójával kombinált természetes NHL meszet alkalmaz. Ezek a természetes alkotóelemek biztosítják a biovakolat legkiválóbb mechanikai tulajdonságait és a nedvességtől való teljes védelmet.

ratingRating5

Csomagolás Zsák 18 kg
Anyagszükséglet ≈ 6,5 kg/m2/cm rétegvastagság
Tárolás ≈ 12 hónapig
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

• Kiadósabb: a kizárólag a benesserebio® által gyártott formula könnyű,
nagy kiadósságú keveréket biztosít, amely lehetővé teszi, hogy ugyanannyi
anyaggal akár 100%-kal, azaz kétszer nagyobb felület vakoljunk be a
hagyományos szárítóvakolatokhoz képest
• Nagyobb energia-megtakarítás: a meleg biovakolat 30% energia
megtakarítást biztosít a hagyományos falazathoz képest
• Melegebb és szárazabb: a benesserebio® 3°C-kal melegebb falat
biztosít, így akadályozza meg az épületek penészesedését és a felesleges
pára kialakulását
• Erősebb hőmérsékleti párologtató képesség: a benesserebio®
hőmérsékleti párologtató képessége a vízet pára formájában távolítja el a
falazatból, 250%-kal hatékonyabban a hagyományos nedvességmentesítő
habarcsokhoz képest

Felhasználási területek

Felhasználható:
Hőszigetelő, általános használatú biovakolat teherhordó és kitöltő falazatok lélegző és védő vakolásához, minden faltípushoz: kültéri és beltéri tégla, tufa, kő, beton, cellás betonpanelek, fabeton és vegyes falazatok, kültéren és beltéren.
A benesserebio® biovakolat olyan hőmérsékleti nedvesség-mentesítő előnyöket biztosít, amelyek célzottan hatnak a kapilláris nedvesség és a páralecsapódás ellen. Kiküszöböli a falazatok hőveszteségét, megoldja a hőhidak és a penészesedés problámáját.
A benesserebio® különösen alkalmas a bioépítészetben vakolatok készítésére, ahol összetevőinek szigorúan természetes eredete biztosítja az előírt higroszkóposság, porózusság és a fal lélegzőképességének alapvető paramétereit.
A benesserebio® ideális a műemlék-restaurálásnál, ahol a hagyományos elemek, mint a természetes mész, természetes amorf trasz, kő, márvány és gránit választása biztosítja a meglévő struktúrák és az eredeti anyagok tiszteletben tartásával történő állagmegóvó beavatkozásokat.
Ideális csupán belső oldali hőszigetelésként alkalmazva.


Ne használjuk:
Szennyezett, laza, poros hordozórétegekre, régi festésekre vagy kiegyenlítésekre. Vízszivártásnak kitett szuterén helyiségekben.

Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Termékleírás
Cikkszám
K14572
Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!