Termékajánló

Hőhídmentes grafitos burok

RH
Hőhídmentes grafitos burok

Hőhídmentes GRAFITOS burok a házon, most AJÁNDÉK ALAPOZÓFESTÉKKEL!

Az Európa-szerte fokozódó energetikai követelmények teljesítésére az egyik leghatásosabb válasz a grafitadalékkal készülő polisztirolok alkalmazása. A homlokzati grafitos anyag ma már széles körben ismert, de miért ne élvezhetnénk a fokozott hővédelmet a lábazatok szigetelésénél is? Lábazati hőszigetelés kapcsán a legelterjedtebb megoldás az XPS használata. A magas nyomószilárdságnál azonban sokkal fontosabb a megfelelő hővédelem, hiszen a lábazati vasbeton 10%-kal rosszabbul szigetel a napjainkban épített falszerkezetnél.

A lábazati BACHL Extrapor SOCKEL és a homlokzati BACHL EXTRAPOR 80 grafitos polisztirol hőszigetelések együttes alkalmazása évtizedekre megoldást jelent valamennyi kérdésre:

  • megszűnteti a falazat és a lábazat közötti hőhidat
  • egyformán kiváló hőszigetelésüknek köszönhetően (λD=0,031w/mK) kialakítható a visszaugró lábazat
  • táblaméretük megegyezik
  • helytakarékos, így akár további beépíthető m2-ek szabadulhatnak fel

Bachl Extrapor termékekhez

 

Idén is elindítjuk nagysikerű akciónkat lakossági homlokzatszigetelők számára. Célunk, hogy az érdeklődőket komplex megoldásra, a magasabb műszaki tartalommal bíró termékek vásárlására ösztönözzük, emellett felhívjuk a figyelmet a szakszerű anyagvédelemre.

 

Minimum 20m2, legalább 8 cm vastag BACHL EXTRAPOR 80 grafitos homlokzati hőszigetelés mellé AJÁNDÉK ALAPOZÓFESTÉKET adunk!

Az akció időtartama:

  1. 2024. 03. 11 – 06.30.
  2. 2024. 09. 01 – 11. 30.

A kiválóan hőszigetelő grafitos polisztirol lapokat sötét színük miatt fokozottan védeni kell a közvetlen, erős napsugárzástól, mely az anyag felmelegedéséhez, ezáltal akár deformálódáshoz is vezethet. A fentiek elkerülése végett javasolt az anyag hősugárzástól védett tárolása, a kivitelezés során fényvédő hálóval történő védelme, a felhelyezést követően pedig a lapok felületére felhordott világos alapozófesték használata, amely a kivitelezés következő fázisáig védelmet nyújt a hőszigetelés számára. A lapok beépítése 35 fok feletti hőmérsékletű falfelületen nem javasolt.

árajánlat kérés