Termékajánló

Beltéri hőszigetelés ERFURT Klimatec

RH
Beltéri hőszigetelés ERFURT Klimatec

Hideg falak? Fűtési költségek folyamatos emelkedése? Ez nem szükségszerű!

Érjen haza, tekerje fel a fűtést, és rövid időn belül a lakás kellemesen meleg lesz! Az ERFURT-KlimaTec belső szigetelésével ez nem probléma. A KlimaTec Thermovlies tapéták egy elválasztó réteget képeznek a hideg falazat és a helyiség hőmérséklete között. Visszaverik a hőenergiát és hatékonyan használják fel a fűtési energiát a helyiség levegőjének felmelegítésére. Rövid idő alatt elérhető a kívánt komfort hőmérséklet.

Az ERFURT-KlimaTec Thermovlies tapétával minden fal felület néhány munkafázisban energiatakarékos ragasztó- és tapétázó alapréteggé alakítható. A maximális energia-megtakarítás érdekében ajánlott az ERFURT-KlimaTec Thermovlies Premium tapétát minden masszív falon alkalmazni, az ERFURT-KlimaTec Basic tapétát pedig a helyiségeket elválasztó belső falakon. Az ERFURT-KlimaTec Thermovlies tapéták minden sima vagy strukturált, szilárd alapra (beleértve minden Rauhfaser-struktúrát) felvihetők. A KlimaTec a legjobban akkor hat, ha követjük a 4 + 1 elvet, azaz minden masszív falat és a mennyezetet KlimaTec Thermovlies tapétával tapétázzuk.

Kellemes hőmérséklet rövid idő alatt

Az ERFURT-KlimaTec Thermovlies Premium tapétával egy helyiség már 35 perc alatt eléri a kívánt komfort hőmérsékletet.

Garantált Kényelem

Az ERFURT-KlimaTec Thermovlies hőszigetelő tapétával javul a helyiség hőmérséklet érzete. "Gyors falakat" hoz létre, amelyek érezhetően felgyorsítják a belső terek felfűtését és lehűtését. Így az egész évben garantált a kellemes klíma.

Az ERFURT-KlimaTec Thermovlies rendszer szigeteli a fal belső felületét

Az ERFURT-KlimaTec Thermovlies tapéta bevonatot kapott belső falak és mennyezetek, visszasugározzák a hőenergiát a helyiségbe. Így a maximális hőmennyiség a helyiség levegőjének felmelegítésére áll rendelkezésre. Ennek eredményeként a helyiségek érezhetően gyorsabban és kevesebb energiafelhasználással melegednek fel.

             

A Légáteresztő falburkolat különösen alkalmas az igényeknek megfelelő, energiatakarékos fűtésre

Az ERFURT-KlimaTec Thermovlies tapéta légáteresztő tulajdonságai ideálissá teszik az igényeknek megfelelő, energiatakarékos fűtési rendszerekhez. A falburkolat segít a hőenergia hatékony felhasználásában, így a helyiségek gyorsabban és kevesebb energiafelhasználással melegednek fel.

Takarékoskodjon egyszerűen az energiahasználattal

Energiahatékonyság

  • Különösen gyors felfűtés a hideg helyiségekben
  • Visszaveri és megőrzi a fűtési hőt
  • Gyorsan és hatékonyan teremt kellemes meleget

Praktikus

  • Ellenálló, rugalmas falburkolat
  • Áthidalja a repedéseket
  • Tökéletes alap a tapétázáshoz

Megelőző

  • Penészgátló hatású a fal felületi hőmérsékletének növelésével
  • Légáteresztő/diffúzió-nyitott

 

ÚJ

A KlimaTec belső szigetelés észrevehetően gyorsabban teremti meg a lakályosság érzetét: A KlimaTec Thermovlies Basic-kel burkolt falfelületek visszaverik a helyiség levegőjének hőenergiáját. Így a hőenergia rendelkezésre áll a szobák levegőjének felmelegítéséhez. Ezáltal a helyiségek lényegesen gyorsabban és kevesebb energia felhasználásával felfűthetők. A Thermovlies Basic bevezető termékként különösen alkalmas termikusan semleges, helyiségeket elválasztó belső falakra.

Figyelem!
A doboz 2 db, egyenként 10m x 0,75m hőszigetelő tapétatekercset tartalmaz!

53 382 Ft
Egységár: 26 691 Ft/db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
ÚJ
Az ERFURT-KlimaTec rendszerragasztóját külön az ERFURT-Thermovlies
termékválasztékához fejlesztették ki. A beltéri falakon és mennyezeteken
bármilyen hordképes, sima vagy enyhén strukturált alapfelületen
alkalmazható.
26 712 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
ÚJ

Az igényes belső szigetelés

Hatékony hőszigetelés a falakon és a mennyezeten: a KlimaTec Thermovlies Premiummal burkolt falfelületek jelentős mértékben visszaverik a helyiség levegőjének hőenergiáját. Így a helyiségek levegőjének felmelegítéséhez maximális hőenergia áll rendelkezésre . Ezáltal a helyiségek lényegesen gyorsabban és kevesebb energia felhasználásával felfűthetők. Ez a Premium-termék kitűnik a hőenergia különösen hatékony felhasználásával a falakon és a mennyezeteken.

30 246 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez