Alapozók és szerves előkészítő anyagai

Miért fontosak az alapozók és szerves előkészítő anyagok?

Az alapozók és szerves előkészítő anyagok kulcsfontosságú szerepet játszanak a különböző építőipari és felújítási munkák során. Ezek az anyagok előkészítik a felületet, biztosítják a jobb tapadást és növelik a végleges bevonat tartósságát. Az alapozók javítják a felület egyenletességét, csökkentik a nedvszívó képességet, és védelmet nyújtanak a nedvesség és a vegyi anyagok ellen.

Az alapozók és szerves előkészítő anyagok típusai

Active Prime Fix: Ez egy univerzális, gyors tapadásnövelő anyag, amely önterülő aljzatkiegyenlítőkhöz, cement alapú ragasztókhoz, simítókhoz és vakolatokhoz használható. Kiválóan alkalmas kül- és beltéri alkalmazásokhoz egyaránt.

Active Prime Grip: Az Active Prime Fix-hez hasonló termék, azonban kvarc fedőréteggel van ellátva, ami tovább növeli a tapadási képességet és a mechanikai ellenállást.

Keradur Eco: Vizes alapú, öko-kompatibilis mélyalapozó, amely ideális a nedvszívó aljzatokhoz és különösen ajánlott a GreenBuilding projektekhez. Környezetbarát összetevőinek köszönhetően fenntartható megoldást kínál.

Kerarep: Ultra gyors tömítőanyag, amely ásványi eredetű esztrichek és beton repedéseinek helyreállítására szolgál. GreenBuilding kompatibilis, így fenntartható építési projektekhez is alkalmas.

Alkalmazási területek

Az alapozók és szerves előkészítő anyagok széles körben alkalmazhatók különböző építőipari projektekben, beleértve a lakó- és ipari épületek felújítását, új építéseket, valamint speciális környezeti feltételeknek kitett felületek kezelését.

A megfelelő termék kiválasztása

A megfelelő alapozó vagy előkészítő anyag kiválasztása a felhasználási területtől, a felület típusától és a környezeti feltételektől függ. Érdemes szakértői tanácsot kérni a termékek helyes alkalmazásához, hogy biztosítsuk a legjobb eredményt.

Gyakori kérdések

Mi a különbség az Active Prime Fix és az Active Prime Grip között? Az Active Prime Grip egy kvarc fedőréteggel ellátott változata az Active Prime Fix-nek, ami még jobb tapadást és mechanikai ellenállást biztosít.

Milyen felületeken használható a Keradur Eco? A Keradur Eco nedvszívó aljzatokhoz ideális, és különösen ajánlott GreenBuilding projektekhez, mivel öko-kompatibilis és környezetbarát

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft