ÚJ

Active Prime Fix, Univerzális, gyors tapadásnövelő 5kg

Active Prime Fix, Univerzális, gyors tapadásnövelő 5kg
ÚJ
Active Prime Fix, Univerzális, gyors tapadásnövelő 5kg
24 689 Ft
Egységár: 4 938 Ft/kg
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Active Prime Fix

Univerzális, gyors tapadásnövelő önterülő aljzatkiegyenlítőkhöz, cement alapú ragasztókhoz, simítókhoz és vakolatokhoz. Egykomponensű, vizes bázisú, kül‑ és beltérre

Az Active Prime FIX hálóképződése teljes kompatibilitást biztosít a nedvszívó és nem nedvszívó aljzatokkal, maximális tapadást garantálva a következő cement, gipsz vagy mész alapú ásványi termékek felvitelekor

ratingRating5

Csomagolás 1 kg‑os palack ‑ 5 kg‑os vödrök ‑ 25 kg‑os kanna
Anyagszükséglet ≈ 0,1–0,2 kg/m2
Tárolás ≈ 12 hónapig
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

1. Különösen folyékony, erős kötő- és impregnáló képességgel rendelkezik.
2. Alkalmazható nedvszívó és nem nedvszívó felületeken egyaránt.
3. Gyors száradású.
4. Ideális a porló felületek szilárdítására is.
5. Meghosszabbítja a kiegyenlítő anyagok, önterülők és ásványi alapú ragasztók bedolgozhatóságát, csökkenti és szabályozza a porózus felületek nedvszívó képességét.
6. Alkalmas gipsz vagy anhidrit alapú felületek önterülőkkel, ragasztókkal, simító anyagokkal és ásványi vakolatokkal való érintkezésekor fellépő térfogatnövelő reakció semlegesítésére.

Felhasználási területek

A nedvszívó és nem nedvszívó felületek előkészítésére szolgál ez a termék, amely elősegíti az önterülők, kiegyenlítő anyagok, ásványi vagy cementragasztók, simító anyagok, vakolatok és folyékony habarcsok aljzathoz való tapadását.

A nagyon porózus aljzatok nedvszívásának szabályozására, valamint a kerámialapok ásványi és cementalapú ragasztókkal történő lerakása előtt, továbbá a cement- és gipszalapú kiegyenlítő anyagok, simítók, vakolatok és önterülők felvitele előtt használható.

Alkalmas a gipsz és anhidrit alapú aljzatok térfogatnövelő vegyi reakciójának semlegesítésére, megfelelő akadályt képezve beltéren. Kül- és beltérben egyaránt alkalmazható.

Az alapozó után a következő termékek vihetők fel:

folyékony ásványi habarcsok, ásványi ragasztók, cement- és gipsz alapú simítók, kiegyenlítő anyagok, önterülők, cement- és gipsz alapú vakolatok, valamint a Bioscud termékcsalád vízszigetelő esővédői.

Alkalmazható:

kerámiapadlókra és -burkolatokra, vékony kőlapokra, természetes kövekre, rotoros simítógéppel bedolgozott betonpadlókra, tömör és nem porladó cement- és anhidrit esztrichekre, előre gyártott és helyben öntött betonokra, fa burkolatokra, parkettára, tégla-gipsz és gipszkarton panelekre, merev tartószerkezetű fémaljzatokra, műgyanta alapú ragasztómaradványokkal ellátott padlókra, epoxigyanta padlókra, lakkozott felületekre, merev PVC padlókra és burkolatokra.

Ne használjuk:

fokozottan hajlékony és jelentős méretváltozásnak kitett aljzatokra, nedves vagy átnedvesedésre hajlamos aljzatokra, félig száraz állagú vagy nagy szemcseméretű habarcsok és vakolatok ráhelyezésére, közvetlenül átvérzéses cement, gipsz vagy anhidrit aljzatokra, valamint magnéziumos aljzatokra.

Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Termékleírás
Cikkszám
K44489
Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!