ÚJ

Active Prime Grip, Tapadásnövelő kvarc fedőréteg 5kg

Active Prime Grip, Tapadásnövelő kvarc fedőréteg 5kg
ÚJ
Active Prime Grip, Tapadásnövelő kvarc fedőréteg 5kg
24 689 Ft
Egységár: 4 938 Ft/kg
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Active Prime Grip

Univerzális, gyors tapadásnövelő önterülő aljzatkiegyenlítőkhöz, cement alapú ragasztókhoz, simítókhoz és vakolatokhoz. Kvarc fedőréteg. Egykomponensű, vizes bázisú, kül‑ és beltérre

Az Active Prime Grip hálóképződése teljes kompatibilitást biztosít a nedvszívó és nem nedvszívó aljzatokkal, maximális tapadást garantálva a következő cement, gipsz vagy mész alapú ásványi termékek felvitelekor

ratingRating5

Csomagolás 5–10 kg‑os vödrök
Anyagszükséglet ≈ 0,2–0,3 kg/m2
Tárolás ≈ 12 hónapig
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

1. Erősen tapadó kvarc bevonat
2. Nedvszívó és nem nedvszívó felületekhez is használható
3. Gyors száradású
4. Azonnal felhasználható termék
5. Megkönnyíti a simító és kiegyenlítő anyagok, vakolatok, cementragasztók, és dekorációs bevonatok felvitelét sima felületekre
6. Alkalmazható gipsz vagy anhidrit alapú felületek önterülő anyagokkal, ragasztókkal, simító anyagokkal és ásványi vakolatokkal való érintkezésekor fellépő térfogatnövelő reakció semlegesítésére

Felhasználási területek

A termék használata a következő célokra ajánlott:

Nedvszívó és nem nedvszívó felületek előkészítése önterülő, kiegyenlítő anyagok, ásványi vagy cementragasztók, simító anyagok, vakolatok és folyékony habarcsok felhordása előtt, hogy javítsa az aljzathoz való tapadást.

Alkalmas gipsz és anhidrit alapú aljzatok térfogatnövelő vegyi reakciójának semlegesítésére, megfelelő akadályt képezve beltéren. A termék mind kültérben, mind beltérben használható.

Az alapozó után a következő termékek vihetők fel:

folyékony ásványi habarcsok, ásványi ragasztók, cementalapú simítók, kiegyenlítő anyagok, önterülők, cement- és gipsz alapú vakolatok, valamint a Bioscud termékcsalád vízszigetelő esővédői.

Alkalmazható:

kerámiapadlókra, vékony kőlapokra, természetes kövekre, rotoros simítógéppel bedolgozott betonpadlókra, tömör és nem porladó cement- és anhidrit esztrichekre, előre gyártott és helyben öntött betonokra, fa burkolatokra, parkettára, tégla-gipsz és gipszkarton panelekre, merev tartószerkezetű fémaljzatokra, műgyanta alapú ragasztómaradványokkal ellátott padlókra, epoxigyanta padlókra, lakkokra és merev PVC burkolatokra.

Ne használja a terméket:

fokozottan hajlékony és jelentős méretváltozásnak kitett aljzatokra, nedves vagy átnedvesedésre hajlamos aljzatokra, félig száraz állagú vagy nagy szemcseméretű habarcsok és vakolatok ráhelyezésére, közvetlenül cement, gipsz vagy anhidrit alapú önterülő átvérzéses vagy porladó aljzatokra, valamint magnéziumos aljzatokra.

Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Termékleírás
Cikkszám
K46188
Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!