Teljes Hőszigetelő Rendszerek

Miért érdemes hőszigetelni?

Mirért kell teljes hőszigetelő rendszert alkalmazni?


A hőszigetelésnek számos előnye van, és az egyik legfontosabb az energiahatékonyság javítása. A jó hőszigeteléssel csökkenthető az energiafelhasználás, ami nem csak a pénztárcánkat, hanem a környezetünket is megóvja. Az energiahatékony épületek környezettudatosak és gazdaságosak, és értékesek a piacon is. A jó homlokzati hőszigetelés tovább javítja az épület belső klímáját, csökkenti a zajszintet és a pára- és penészképződést is. A hőszigetelés tehát nem csak egy költségvetési tényező, hanem egy fontos befektetés a fenntartható és gazdaságos építkezéshez.
Ha a homlokzat hőszigetelésével kapcsolatban további kérdései vannak, vagy szeretne egy ingyenes, személyre szabott árajánlatot kérni, kérjük, forduljon a redHammer kft "Home Service" szolgáltatásához. A redHammer kft szakemberei segítenek az Ön otthona hőszigetelésének tervezésében és végrehajtásában, és széles körű szolgáltatásaikkal megfelelnek minden ügyfél igényének. Ne halogassa tovább, és tegye otthonát kényelmesebbé és energiatakarékosabbá a redHammer kft "Home Service" segítségével!

ÚJ

Polisztirolon alapuló egyedi homlokzatrendszer

A JUBIZOL EPS rendszer az elmúlt négy évtized során szerzett ismereteken és tapasztalaton alapul, amit több mint 10 millió m2 kontakt homlokzati hőszigetelő rendszer beépítésével szereztünk expandált polisztirol hőszigetelő lapokkal. A rendszer megfelel a vásárlók többsége által támasztott elvárásoknak. Kivitelezése egyszerű, ezért ez a legtöbb kivitelező elsődleges választása is.

6 289 Ft
Egységár: 6 289 Ft/m2
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
ÚJ

Nagy igénybevételnek kitett kül- és beltéri felületekhez.

Lábazatok megmunkálása mellett alkalmas bejáratok, folyosók, lépcsőházak függőleges felületeinek védelmére is.

Tulajdonságok

  • Nagyfokú szilárdság

  • Kiválóan ellenáll a légköri terhelésekkel és a füstgázokkal szemben
  • Kitűnő UV-állóság
  • Hosszantartó ellenállás az alga- és penészfertőzésekkel szemben
  • Jó víztaszító és páraáteresztő képesség
  • Színárnyalatok széles választéka
11 637 Ft
Egységár: 11 637 Ft/m2
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
ÚJ

Lélegző homlokzatrendszer

A JUBIZOL Micro air homlokzati hőszigetelő rendszer nagyfokú és biztonságos páraáteresztést tesz lehetővé, kiváló hő- és hangszigeteléssel. A rendszer szíve az innovatív perforált JUBIZOL EPS F-W2 vagy EPS F-G2 hőszigetelő lemez, ami kiváló páraáteresztést biztosít. A speciálisan kiválasztott rendszerelemekkel - ragasztóhabarcs és szilikátos vagy szilikonos záró vakolat – olyan rendszert hoztunk létre, amelyben nem jön létre kondenzvíz. A Micro air rendszer optimális páraáteresztő képessége, kiváló hő- és hangszigetelő képessége kellemes és egészséges életkörülményeket termet, ami a kellemes közérzet alapját képezi. A JUBIZOL Micro air rendszer beépítése könnyebb a hagyományos ásványgyapot rendszerekhez képest.

 

8 767 Ft
Egységár: 8 767 Ft/m2
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
ÚJ

Ásványgyapoton alapuló egyedi

homlokzatrendszer

 

Ez a homlokzati hőszigetelő rendszer alkalmas alacsonyabb (max. 22 m) és magasabb (22 m felett) épületekhez is. Hőszigeteléshez használjunk ásványi (kőzet-) gyapot lamellákat vagy lemezeket, a záróréteghez több JUBIZOL vakolat is rendelkezésre áll. A rendszer nem éghető, ezért a legmagasabb tűzbiztonsági követelményekkel bíró bármilyen (akár 22 m feletti) épületnél használható. Magas páraáteresztő képesség jellemzi, ami a vásárlók többségénél elvárás, és az összes záróvakolat, a jó páraáteresztő képesség mellett, az esővíz ellen is védelmet nyújt a rendszernek.

12 059 Ft
Egységár: 12 059 Ft/m2
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
ÚJ

A leghatékonyabb homlokzati hőszigetelő rendszer

A rangos épületek hővédelmére tervezve, amely gondosan kiválasztott fehér és világos pasztell árnyalatú színpalettájával, biztosítja azok eleganciát és megnyerő, kellemes minimalizmusát. A magas víztaszító képesség és az alacsony szennyeződés megkötési tulajdonsága, a nanotechnológiás fejlesztések eredménye. A hibrid technológia egyesíti a karbon és bazalt elemi szálak előnyeit. A könnyű töltőanyagok és az aerogel hozzáadásával kétségtelenül a legfejlettebb technológiával rendelkező homlokzati rendszert kapja, amely kiváló hőszigetelési hatásfokával, szilárdságával, tartósságával és ellenállásával emelkedik ki.

A magas víztaszító képesség és az alacsony szennyeződés megkötési képessége lehetővé teszi a rendszer használatát, magas épületek nyilt homlokzati felületein is. A rendszer különösen alkalmas városi és ipari parkok szennyezett környezetében, sós tengerparti és más hasonló környezetekben történő telepítésre.

Rendszerünkhöz hozzáadtuk az új JUBIZOL Aerogel finish vakolatot, amely olyan szélsőséges körülmények között tesztelt és kifejlesztett alapanyagokkal rendelkezik, amelyek az űrkutatásban is sikeresen vizsgáztak.

A vakolat kifogástalan védelmet és teljesítményt biztosít, a JUBIZOL Premium homlokzat hőszigeltelési rendszer részeként .

 

11 735 Ft
Egységár: 11 735 Ft/m2
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
ÚJ

Jégesővel szemben ellenálló homlokzati rendszer

A JUBOLIN Strong hőszigetelő rendszer ajánlott olyan szerkezetekhez, amelyeknél a rendszert alkotó rétegekkel szemben megnövekedett hajlítási- és szakítószilárdsági elvárással kell számolni, illetve a homlokzati felületeknek fokozott ellenállással kell rendelkeznie a várható ütődésekkel és becsapódásokkal szemben. Ez a rendszer ajánlott az intenzív színek felhordása esetén is (bővebb információ a "cool" színárnyalatokkal rendelkező dekorációs vakolatokról: JUBIZOL Unixil finish SJUBIZOL Trend finish S és JUBIZOL Trend finish T). E célok elérhetőek rögzítőelemek és kettős megerősítés beiktatásával, valamint egy speciálisan kialakított alapvakolattal, amely rendelkezik mikro-erősítő szálakkal (elemi szálak), amik növelik az igényelt hajlítási és szakítószilárdságot. Ez biztosítja a rendszer magas megbízhatóságát, különösen szélsőséges időjárási viszonyok (jégeső, felhőszakadás) és vandalizmus esetén, továbbá a homlokzaton előforduló különféle állatok által okozott károk, valamint a sötét színtónusú vakolatok beépítése által okozott nagy hőtágulások és összehúzódások miatti károsodások esetén.

11 548 Ft
Egységár: 11 548 Ft/m2
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

A METON MINERAL hőszigetelő rendszer,

a korábban jól bevált „kőporos” homlokzatok előnyeit ötvözi jelen korunk elvárásaival. A megszokottnál alacsonyabb bekerülési költség, biztonság és magas páraáteresztő képesség jellemzi.

metonbiztos megoldások

 

10 364 Ft
Egységár: 10 364 Ft/m2
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

A METON NEXT CARBON teljes hőszigetelő rendszer

Magas minőségű elemekből felépíthető, minden igényt kielégítő megoldás. Hosszú távon, kompromisszumok nélkül, minden évszakban kellemes klímát és egészséges lakókörnyezetet biztosít.

metonbiztos megoldások

A feltüntetett ár az alábbi összetételre érvényes;
Hőszigetelés METON EPS 80 NEXT-CARBON hőszigetelő lemez (10 cm; 1 m2/m2)
Rendszerragasztó METON NEXT EPS rendszerragasztó (8 kg/m2)
Vakolatalapozó METON GROUND SIL vakolatalapozó (0,2 kg/m2)
Díszvakolat METON NEXT Silicon díszvakolat (K1,5mm; 2,5 kg/m2)
Kiegészítők METON 145 g/m2 Üvegszövet háló, (1,1 m2/m2)
Dűbelek (6 db/m2)

 

7 323 Ft
Egységár: 7 323 Ft/m2
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

A METON STRONG hőszigetelő rendszer

A legnehezebb körülmények között is, hosszú távon biztosítja az épületek, jellemzően talajjal érintkező lábazati zónáinak védelmét. A hőszigetelésen túl, fokozott mechanikai védelem, és nedvességgel szembeni ellenálló képesség jellemzi.

metonbiztos megoldások

A feltüntetett ár az alábbi összetételre érvényes;
Hőszigetelés METON STRONG 150 hőszigetelő lemez (10cm; 1 m2/m2)
Rendszerragasztó METON TEXTURATO EPS rendszerragasztó (8 kg/m2)
Vakolatalapozó METON GROUND QUARC lábazati vakolatalapozó (0,15 kg/m2)
Díszvakolat METON QUARCTEX lábazati díszvakolat (3 kg/m2)
Kiegészítők METON 145 g/m2 Üvegszövet háló, (1,1 m2/m2)
Dűbelek (6 db/m2)

 

 

9 404 Ft
Egységár: 9 404 Ft/m2
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

A METON TERRA hőszigetelő rendszer

 Tartós megoldást biztosít, kiemelkedő ár-érték arányban. A jó minőségben kivitelezett rendszer minden körülmények között biztosítja az elvárt teljesítményt magas esztétikai szinten.

Metonbiztos megoldások

A feltüntetett ár az alábbi összetételre érvényes;
Hőszigetelés METON EPS 80 hőszigetelő lemez (10 cm; 1 m2/m2)
Rendszerragasztó METON TERRA EPS rendszerragasztó (8 kg/m2)
Vakolatalapozó METON GROUND TT vakolatalapozó (0,2 kg/m2)
Díszvakolat METON TERRA díszvakolat (K 1,5mm; 2,5 kg/m2)
Kiegészítők METON 145 g/m2 Üvegszövet háló, (1,1 m2/m2)
Dűbelek (6 db/m2)

5 681 Ft
Egységár: 5 681 Ft/m2
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

A METON TEXTURATO rendszerében

Díszvakolatunk magas minőségű, akril kötőanyag tartalmú termék. Szemcseméret és struktúra, valamint színválaszték tekintetében a legszélesebb kínálattal rendelkezik.

Metonbiztos megoldások

A feltüntetett ár az alábbi összetételre érvényes;
Hőszigetelés METON EPS 80 hőszigetelő lemez (10cm; 1 m2/m2)
Rendszerragasztó METON TEXTURATO EPS rendszerragasztó (8kg/m2)
Vakolatalapozó METON GROUND TT vakolatalapozó (0,2 kg/m2)
Díszvakolat METON TEXTURATO díszvakolat (K1,5mm; 2,5 kg/m2)
Kiegészítők METON 145 g/m2 Üvegszövet háló, (1,1 M2/m2)
Dűbelek (6 db/m2)

6 013 Ft
Egységár: 6 013 Ft/m2
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez