ÚJ
JUBIZOL Premium homlokzati hőszigetelő rendszer

A leghatékonyabb homlokzati hőszigetelő rendszer

A rangos épületek hővédelmére tervezve, amely gondosan kiválasztott fehér és világos pasztell árnyalatú színpalettájával, biztosítja azok eleganciát és megnyerő, kellemes minimalizmusát. A magas víztaszító képesség és az alacsony szennyeződés megkötési tulajdonsága, a nanotechnológiás fejlesztések eredménye. A hibrid technológia egyesíti a karbon és bazalt elemi szálak előnyeit. A könnyű töltőanyagok és az aerogel hozzáadásával kétségtelenül a legfejlettebb technológiával rendelkező homlokzati rendszert kapja, amely kiváló hőszigetelési hatásfokával, szilárdságával, tartósságával és ellenállásával emelkedik ki.

A magas víztaszító képesség és az alacsony szennyeződés megkötési képessége lehetővé teszi a rendszer használatát, magas épületek nyilt homlokzati felületein is. A rendszer különösen alkalmas városi és ipari parkok szennyezett környezetében, sós tengerparti és más hasonló környezetekben történő telepítésre.

Rendszerünkhöz hozzáadtuk az új JUBIZOL Aerogel finish vakolatot, amely olyan szélsőséges körülmények között tesztelt és kifejlesztett alapanyagokkal rendelkezik, amelyek az űrkutatásban is sikeresen vizsgáztak.

A vakolat kifogástalan védelmet és teljesítményt biztosít, a JUBIZOL Premium homlokzat hőszigeltelési rendszer részeként .

 

AJÁNLATOT KÉREK

ajánlatért kattints ide

11 735 Ft
Egységár: 11 735 Ft/m2
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Video