ÚJ

CAPATECT Lábazati hőszigetelő rendszer

CAPATECT Lábazati hőszigetelő rendszer
ÚJ
CAPATECT Lábazati hőszigetelő rendszer
15 127 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

CAPATECT-Lábazati hőszigetelő rendszer: Az alapoktól a fenntarthatóságig

Fedezze fel a CAPATECT Lábazati hőszigetelő rendszert, amely úttörő megoldást kínál az épület lábazati zónájának védelmére és energiatakarékosságának növelésére. Speciálisan a lábazati részek szigetelésére tervezve, ez a rendszer tökéletes védelmet nyújt a nedvesség és a hőveszteség ellen, miközben hosszú távon is fenntartja a stabil és erős alapokat.

Technikai Jellemzők:

  • Speciális kialakítás: Ellenáll a lábazati területeken jellemző nedvességnek és fizikai igénybevételnek.
  • Hőszigetelési teljesítmény: Kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik, csökkentve ezzel a fűtési és hűtési költségeket.
  • Hőszigetelés: BACHL XPS, magas minőségű zárt cellás anyagokból készült, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak és a mechanikai sérüléseknek.

Capatect

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A CAPATECT Lábazati hőszigetelő rendszer előnyei:

  • Megbízható Védelem: Különleges tervezése révén megvédi az épület lábazatát a nedvességtől és a szélsőséges hőmérsékletektől.
  • Energiahatékonyság: Optimalizált hőszigetelés révén javítja az épület általános energiahatékonyságát, csökkentve a költségeket és a környezeti lábnyomot.
  • Hosszú élettartam: Az anyagválasztás és a konstrukciós technikák biztosítják, hogy a rendszer éveken át megőrizze funkcióját és strukturális integritását.
  • Egyszerű telepítés: A telepítési folyamat egyszerű és gyors, minimalizálva az építkezés zavarait.

Ideális alkalmazási területek: A CAPATECT lábazati hőszigetelő rendszer különösen ajánlott új építésű és felújítandó lakó-, kereskedelmi és ipari épületek számára. A rendszer rugalmassága lehetővé teszi, hogy széles körben alkalmazható legyen, megfelelve a különböző építészeti és klimatikus követelményeknek.

A feltüntetett rendszerár az alábbi anyagokat tartalmazza;

- BACHL XPS300 10cm, 1m2/m2

- Capatect 186M ragasztóhabarcs, 10kg/m2

- EJOT H4 Eco rögzítő dűbel, 6db/m2

- Capatect GlasGewebe üvegszövetháló, 1,1m2/m2

- Capatect Putzgrund 605, 0,15kg/m2

- Capastone A lábazati vakolat, 5kg/m2

Tegyen az épülete alapjaiért! A CAPATECT lábazati hőszigetelő rendszerrel nem csak az épület alapjait óvja meg, hanem hozzájárul a környezettudatos és költséghatékony otthon megvalósításához is. Rendelje meg most, és élvezze azonnali és hosszú távú előnyeit.

árajánlat

Adatok
Cikkszám
Capatectlabazat001
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!