Lélegző építési habarcsok, vakolatok és simítók

Lélegző építési habarcsok, vakolatok és simítók

A lélegző építési habarcsok előnyei

A lélegző építési habarcsok segítik a falak természetes szellőzését, csökkentve a nedvesség okozta károkat és elősegítve az egészségesebb belső környezetet.

Természetes habarcsok és vakolatok a fenntartható építészetben

A természetes alapanyagokból készült habarcsok és vakolatok fenntartható alternatívát nyújtanak, csökkentve a környezeti terhelést és biztosítva a hosszú élettartamot.

Műemlékek restaurálása Biocalce termékekkel

A Biocalce termékek ideálisak műemlékek restaurálásához, mivel összetételükben hasonlítanak a történelmi építőanyagokhoz, így megőrzik az építészeti örökséget.

Kerakoll termékek áttekintése:

Biocalce Muratura NHL 3.5 természetes hidraulikus mészhabarcs falazáshoz, magas páraáteresztő képességgel, tökéletes műemlékek restaurálásához.

Biocalce Pietra Különleges természetes habarcs kőműves munkákhoz, kiemelkedő tapadással és hosszú élettartammal.

Biocalce Intonaco NHL 3.5 természetes hidraulikus mészhabarcs vakoláshoz, magas páraáteresztő képességgel és tartóssággal.

Biocalce Intonachino Tipo 00 Extra finom mészvakolat, ideális simítási munkákhoz, kiváló légáteresztő képességgel.

Biocalce Intonachino Granello Durva textúrájú természetes mészvakolat, nagy mechanikai ellenállással és páraáteresztéssel.

A GreenBuilding elvek alkalmazása

A GreenBuilding elvek célja a fenntartható építési gyakorlatok népszerűsítése, csökkentve az építőipar környezeti hatásait és javítva az épületek energetikai hatékonyságát.

NHL 3.5 mészhabarcsok jellemzői és felhasználási területei

Az NHL 3.5 mészhabarcsok természetes hidraulikus mészből készülnek, kiválóan alkalmazhatók különböző építési projektekben, beleértve a falazást és a vakolást is.