ÚJ

Biocalce Intonaco, Légáteresztő természetes vakoló habarcs

Biocalce Intonaco, Légáteresztő természetes vakoló habarcs
ÚJ
Biocalce Intonaco, Légáteresztő természetes vakoló habarcs
6 604 Ft
Egységár: 264 Ft/kg
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Biocalce Intonaco

Tanúsított, öko‑kompatibilis, NHL 3.5 természetes tiszta mészből készült, az EN 459‑1 szabványnak megfelelő, természetes vakolat, nagy légáteresztő képességű vakoláshoz, ideális a GreenBuildingnél, valamint műemlékek restaurálásához

A Biocalce® Intonaco alkalmas kültéri és beltéri tégla, tufa, kő és vegyes építésű teherhordó és kitöltő falazatok lélegző és védő vakolásához.

ratingRating5

Csomagolás Zsák 25 kg
Anyagszükséglet ≈ 13 kg/m2/cm
Tárolás ≈ 12 hónapig
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

• Természetes, porózus és magas lélegzőképességű, hagyja a falat szabadon lélegezni
• B+ és F+ besorolású, természetes módon (CSTB módszer) fungisztatikus és bakteriosztatikus (Természetes módon gátolja a gombák és baktériumok növekedését és szaporodását)
• Tartósan védi és erősíti a falazatot

Felhasználási területek

Felhasználható:
Hordozó és kitöltő falazatok lélegző, védő vakolása kül- és beltérben, üreges és tömör tégla, tufa, kő és vegyes falazat esetén. A Biocalce® Intonaco különösen alkalmas vakolásra az Edilizia del Benessere®-ben, ahol összetevőinek szigorúan természetes eredete biztosítja az előírt porózusság, higroszkóposság és lélegzőképesség alapvető paramétereit.
A Biocalce® Intonaco alkalmas műemlék restauráláshoz; a vakoláshoz a tudatosan adagolt hagyományos összetevők, mint a természetes mész, természetes puccolán, kő, márvány és gránit választása biztosítja a meglévő struktúrák és az eredeti anyagok tiszteletben tartásával történő állagmegóvó beavatkozásokat.


Ne használjuk:
Szennyezett, laza, poros hordozórétegekre, régi festésekre vagy kiegyenlítésekre. Távolítsuk el a felületekről a sós intersticiális lerakódásokat.

Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Termékleírás
Cikkszám
K11024
Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!