ÚJ

Biocalce Intonachino Tipo 00, Légáteresztő természetes simító habarcs

Biocalce Intonachino Tipo 00, Légáteresztő természetes simító habarcs
ÚJ
Biocalce Intonachino Tipo 00, Légáteresztő természetes simító habarcs
8 839 Ft
Egységár: 354 Ft/kg
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Biocalce Intonachino Tipo 00

Tanúsított, öko‑kompatibilis, NHL 3,5 természetes tiszta mészből készült, az EN 459‑1 szabványnak megfelelő természetes simítóanyag a vakolatok magas lélegzőképességű sima felületi kidolgozásához. Ideális a GreenBuildingnél, valamint műemlékek restaurálásához

Biocalce® Intonachino Tipo “00” lélegző simítóanyag a lakóházak csiszolt hatású felületeinek kialakításához és a Biocalce® restaurálási rendszerhez.

ratingRating4

Csomagolás Zsák 20 kg
Anyagszükséglet ≈ 1 kg/m2/mm
Tárolás ≈ 12 hónapig
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

• Természetes, porózus és magas lélegzőképességű, mely hagyja a falat szabadon lélegezni
• B+ és F+ besorolású, természetes módon (CSTB módszer) fungisztatikus és bakteriosztatikus (Természetes módon gátolja a gombák és baktériumok növekedését és szaporodását)
• Bel- és kültérben
• Gyorsan teríthető lágy és könnyű keverék
• Hosszú ideig megmunkálható és kiválóan bedolgozható

Felhasználási területek

Felhasználható:
Biocalce® finomvakolatok és helyreállított vakolatok belső és külső lélegző simítása (szemcseméret: 0 - 0,2 mm).
A Biocalce® Intonachino Tipo „00” különösen alkalmas az Edilizia del Benessere® rendszerben vakolt falfelületek fedőrétegének kialakítására. A szigorúan természetes eredetű összetevők biztosítják a porózusság, nedvszívóképesség és lélegzőképesség alapvető előírt paramétereit.
A Biocalce® Intonachino Tipo „00” alkalmas műemlékek restaurálásnál természetes lélegző simításhoz, ahol a tudatosan adagolt hagyományos összetevők, mint a természetes mész és a carrarai fehérmárvány finom inert választása a meglévő szerkezeteket és az eredeti anyagokat figyelembe vevő állagmegóvó beavatkozásokat biztosít.


Ne használjuk:
Szennyezett, laza, poros hordozórétegekre. Régi festésekre vagy dekorációs meszelésekre. Pórusközökben sót tartalmazó hordozórétegekre.

Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Termékleírás
Cikkszám
K12046
Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!