ÚJ

Bioscud DL, Speciális hígító

Bioscud DL, Speciális hígító
ÚJ
Bioscud DL, Speciális hígító
19 304 Ft
Egységár: 3 861 Ft/L
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Bioscud DL

Speciális hígító nedvszívó aljzatok előkészítésére használt Bioscud Artic színezett elasztomeres esővédő vízszigetelőhöz.
A Bioscud DL tiszta oldószerek keveréke, ami megnöveli a nedvszívó aljzatokra felvitt Bioscud Artic nedvesítő és porózusságtelítő hatását. Alkalmas Bioscud Artic maradékok eltávolítására és szerszámok tisztítására

ratingRating1

Csomagolás 5 ℓ‑es kannák
Anyagszükséglet ≈ 0,100 – 0,150 ℓ/m2
Tárolás ≈ 24 hónapig
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

  • Megnöveli a nedvesítő hatást és a nedvszívó aljzatok porózusságának telítését
  • Kimagaslóan tiszta oldószerek és TPO kopolimerekkel teljesen kompatibilis
  • Hatékonyan távolítja el a Bioscud Artic maradványokat

Felhasználási területek

A Bioscud Artic hígítható, amikor nedvszívó aljzatok porózusságát kell telíteni vagy airless szórásra kerül sor. A Bioscud Artic és hasonló termékek eszközökről frissen eltávolíthatók.

Alkalmazható felületek: Keracem termékcsaládhoz tartozó ásványi esztrichek és cementesztrichek, enyhén porló monolit vagy előregyártott beton és vasbeton felületek, legalább hat hónapja elöregedett bitumenes lemezek és szintetikus PVC-lemezek, fa táblák és födémek, valamint szálerősítésű cementlemezek enyhén porló vagy nedvszívó felületei külső használatra.

Ne alkalmazzuk eltérő jellegű termékek hígítására, úsztatott vagy nem megfelelően kötött, nedves, vizes, átnedvesedésnek kitett aljzatokra, közvetlen terhelésre nem alkalmas könnyű cementalapú hordozórétegekre, polisztirolt tartalmazó aljzatokra, szigetelőpanelekre, közvetlenül szigetelő panelre felvitt régi előformázott héjalásokra, valamint megfelelő szellőzés és légcsere nélküli zárt helyiségekbe.

Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Termékleírás
Cikkszám
K41879
Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!