ÚJ

Aquastop 120 Belső sarok, NBR vízszigetelő flexibilis szalag

Aquastop 120 Belső sarok, NBR vízszigetelő flexibilis szalag
ÚJ
Aquastop 120 Belső sarok, NBR vízszigetelő flexibilis szalag
3 043 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Aquastop 120

NBR vízszigetelő flexibilis szalag kerületi és dilatációs hézagokhoz vízszigetelő rendszerekben. Kerámialapok, greslapok és természetes kövek lerakása előtt. Hidegen történő ragasztásra alkalmazható.
Az Aquastop 120 a vízszigetelést a dilatációk felett is biztosítja.
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

  • Kiemelkedő rugalmasság és UV ellenálló képesség
  • Kül‑ és beltérben
  • Ideális az Aquastop Nanoflex, Nanodefense Eco, Aquastop Fix és Aquastop Nanogum öko‑kompatibilis membránokkal való ragasztáshoz
  • Minden dilatációs hézag és nem strukturális illesztés vízszigetelését garantálja
  • Ellenáll a lúgoknak

Felhasználási területek

Kültéri és beltéri helyeken, cementen, gipszkartonon és fémen, a fal és a padló közötti összekötő és elválasztó hézagok kitöltésére. A termék vízszigetelésre használható a következő helyeken: kültéri felületeken, mint balkonok és teraszok, valamint higiéniai helyiségekben, úgymint konyhák, zuhanyfülkék, fürdőszobák és szaunák.

Nem ajánlott használni tartószerkezetek megtartására vagy erős oldószerekkel, mint ketonok, észterek és szénhidrogének, való érintkezésre.

Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Termékleírás
Cikkszám
K05946
Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!