Ragasztó simítók

Ragasztó és simító termékek leírása

A Kerakoll ragasztó és simító termékek a legkiválóbb minőséget képviselik, különösen az építőiparban alkalmazott hőszigetelő rendszerekhez. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb termékeket és azok jellemzőit.

Termékkategóriák

Klima Flex

Magas teljesítményű ásványi ragasztó és simító, különösen alkalmas a KlimaExpert ETA külső hőszigetelő rendszerekhez. Az ETA 040083‑00‑0404 szerint tanúsított termék kiválóan alkalmazható EPS panelekhez, nagy ellenálló képességgel és rugalmassággal.

Keraklima Eco

Ásványi eredetű ragasztó és simítóanyag, amely nagy szilárdságú ragasztást és simítást biztosít vakolatos összetett külső hőszigetelő rendszerekben. Ideális választás minden típusú hőszigetelő panelhez.

Keraklima Eco Granello

Tanúsított, öko-kompatibilis ásványi ragasztó és simítóanyag vakolatos rendszerekhez, különösen alkalmas polisztirol, poliuretán, kőzetgyapot és egyéb hőszigetelő panelekhez.

Klima Fix

Könnyen kezelhető, tanúsított ásványi ragasztó és simítóanyag, amely minden típusú hőszigetelő panelhez alkalmazható, különösen a vakolatos hőszigetelő rendszerekben.

Klima Light

Könnyített, egykomponensű ásványi ragasztó és simítóanyag, amely ideális választás a hőszigetelő panelek gyors és biztonságos rögzítéséhez és simításához.

Klima Light Calce

Természetes hidraulikus mész alapú, könnyített ragasztó és simítóanyag, amely különösen alkalmas öko-kompatibilis építési projektekhez.

Felhasználási területek és előnyök

A Kerakoll termékek sokoldalúan alkalmazhatók különböző hőszigetelő rendszerekben, mind bel- és kültérben. A termékek kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a kiváló megmunkálhatóság, a nagy fedettség egyetlen réteggel, valamint a gyors és biztonságos felhasználás