Parkettaragasztók

Legjobb parkettaragasztók 2024-ben: Válassza a Kerakoll megbízhatóságát

Miért válassza a Kerakoll parkettaragasztókat?

A Kerakoll parkettaragasztók a megbízhatóság és a minőség szinonimái. Az innovatív technológiák és a környezetbarát megoldások kombinációja biztosítja, hogy minden felhasználó elégedett legyen. A Kerakoll termékei hosszú távú tartósságot és kiváló teljesítményt nyújtanak, így ideálisak mind otthoni, mind professzionális felhasználásra.

A parkettaragasztók típusai és alkalmazási területei

A parkettaragasztók különböző típusai különféle alkalmazási területekre lettek kifejlesztve. A leggyakoribb típusok közé tartoznak a poliuretán, az MS polimer és a vízbázisú ragasztók. Mindegyik típusnak megvan a maga előnye és specifikus felhasználási területe. Például a poliuretán ragasztók kiválóak nagy teherbírású padlókhoz, míg az MS polimerek rugalmasabbak és jobban ellenállnak a mozgásnak.

Hogyan válassza ki a megfelelő parkettaragasztót?

A megfelelő parkettaragasztó kiválasztása számos tényezőtől függ, beleértve a padló típusát, a helyiség körülményeit és a felhasználás módját. Fontos figyelembe venni a ragasztó száradási idejét, a kötési erőt és a rugalmasságot. A Kerakoll termékek széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő ragasztót.

Kerakoll parkettaragasztók: termékek és jellemzők

Kerakoll L34 Hybrid

A Kerakoll L34 Hybrid egy tanúsított, öko-kompatibilis, szerves ásványi alapú ragasztó, amely ideális fűtött padlókhoz is. Ez a termék kiváló tapadást és rugalmasságot biztosít, így bármilyen típusú parketta rögzítésére alkalmas. Környezetbarát tulajdonságainak köszönhetően a GreenBuilding projektekhez is ideális választás​.

Kerakoll L34 Evolution

A Kerakoll L34 Evolution tökéletes egyensúlyt nyújt a tapadóerő és a rugalmasság között, magas szintű biztonságot garantálva mindenféle formátumú és fafajtájú parketta lerakásához. Ez a termék nem bocsát ki szagot, és védi mind a kezelők, mind a környezet egészségét. Az Anti-shock system technológia biztosítja a szilárdságot és a tapadást a tényleges munkakörülmények között is​.

Kerakoll L34 Evolution Rapid

A Kerakoll L34 Evolution Rapid gyors kötésidőt és üzembe helyezést garantál, még alacsony hőmérsékleteken is. Ez a ragasztó ideális minden típusú keményfa padlóhoz, és a hosszú bedolgozhatósági idő mellett magas szintű biztonságot nyújt. Tökéletes választás fűtött aljzatokhoz is.

Kerakoll B3

A Kerakoll B3 egykomponensű, vízbázisú ragasztó, amely nagyon alacsony illékony szerves vegyület kibocsátásával védi mind a kezelők, mind a környezet egészségét. Kifejezetten vízálló, és ideális szalagparketta, pallók, laminált padló, forgácslap vagy rétegelt lemez csaphornyos illesztéseinek ragasztásához.

Kerakoll Forte

A Kerakoll Forte egy tanúsított, öko-kompatibilis, szerves ásványi alapú ragasztó, amely gyors szilárdulást biztosít kis és közepes formátumú parketta lerakásához. Rendkívül könnyen kenhető és kiváló tixotrópia jellemzi, ami ideális választássá teszi fűtött aljzatokhoz is.

Ezek a Kerakoll parkettaragasztók mind magas minőségűek és különféle alkalmazási területekre készültek, biztosítva a tartósságot és a környezetvédelmi szempontokat. Ha további információra van szükséged, látogass el a Kerakoll hivatalos oldalára

A parkettaragasztók helyes alkalmazása: Tippek és tanácsok

A parkettaragasztók helyes alkalmazása elengedhetetlen a hosszú távú eredmények érdekében. Fontos, hogy a felület megfelelően elő legyen készítve, tiszta és száraz legyen. A ragasztót egyenletesen kell felhordani, és biztosítani kell, hogy a padlólapok szorosan illeszkedjenek egymáshoz. A Kerakoll termékek részletes használati útmutatókat tartalmaznak, amelyek segítenek a helyes alkalmazásban.

GYIK: Gyakran Ismételt Kérdések a parkettaragasztókkal kapcsolatban

1. Milyen típusú parkettaragasztót válasszak? A választás a padló típusától és a helyiség körülményeitől függ. Konzultáljon a Kerakoll termékleírásaival és szakértőivel.

2. Mennyi idő alatt szárad meg a parkettaragasztó? Ez a választott terméktől függ, de általában 24-48 óra szükséges a teljes kötéshez.

3. Hogyan biztosíthatom a legjobb kötést? Gondoskodjon róla, hogy a felület tiszta, száraz és egyenletes legyen, és kövesse a termék használati utasításait.

4. Miért válasszam a környezetbarát parkettaragasztókat? A környezetbarát parkettaragasztók alacsonyabb VOC kibocsátásúak, így jobban védik az egészségét és a környezetet

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft