Burkolatalapok kiegészítői

Burkolatalapok kiegészítői

A burkolatalapok kiegészítőinek jelentősége

A burkolatalapok kiegészítői kulcsfontosságú szerepet játszanak a burkolási projektek sikerében. Ezek a termékek biztosítják a megfelelő előkészítést, védenek a nedvességtől és egyéb káros hatásoktól, valamint segítik a burkolatok tartós rögzítését és stabilitását. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb burkolatalapok kiegészítőket, amelyek hozzájárulnak a kiváló minőségű és hosszú élettartamú burkolatok létrehozásához.

Tapetex Plus

Termék leírása: A Tapetex Plus egy összenyomható, expandált, zártcellás polietilén ragasztószalag. Kiválóan alkalmas a burkolatok közötti hézagok kitöltésére és vízszigetelésére, valamint a hőhidak kialakulásának megelőzésére.

Tapetex

Termék leírása: A Tapetex hasonló a Tapetex Plus-hoz, de ragasztómentes változatban érhető el. Ez az összenyomható, expandált, zártcellás polietilén szalag ideális a rések kitöltésére és a hőszigetelés javítására.

Biotex

Termék leírása: A Biotex egy hőszilárdított, újrahasznosított poliészterrel megerősített feszültségmentesítő membrán, amely megakadályozza a repedések és egyéb hibák kialakulását a burkolatokban.

Tapetex Slim

Termék leírása: A Tapetex Slim egy vékonyabb változata a Tapetex Plus-nak, amely szintén összenyomható, expandált, zártcellás polietilén ragasztószalag. Kifejezetten vékony burkolatokhoz lett tervezve, hogy megőrizze a burkolat esztétikáját anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a védelemben

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft