Ásványi esztrichek

Ásványi esztrichek: Kerakoll öko-kompatibilis megoldások padlófűtéshez és gyors burkoláshoz

Mi az ásványi esztrich?

Az ásványi esztrichek speciális padlóalapok, melyek hidraulikus kötőanyagokból készülnek. Ezek az esztrichek kiváló hővezető képességgel rendelkeznek, így ideálisak padlófűtéshez. Emellett gyorsan szilárdulnak és könnyen alkalmazhatóak különféle burkolatokhoz, beleértve a kerámia lapokat, parkettát és rugalmas padlóburkolatokat is​.

Keracem Eco termékcsalád

  • Keracem Eco: Ez az esztrich öko-kompatibilis, normál kötésidejű és gyorsan száradó hidraulikus kötőanyaggal rendelkezik, amely ideális padlófűtéshez és nagy ellenálló képességű burkolatokhoz​​.
  • Keracem Eco Pronto: Használatra kész, gyorsan szilárduló esztrich, mely ideális burkolatok ragasztásához. Alacsony CO2 kibocsátású és újrahasznosított anyagokat tartalmaz​.
  • Keracem Eco Prontoplus: Szálerősített, gyorsan száradó esztrich, amely kiváló méretstabilitást biztosít, és nehéz forgalomnak kitett területeken is alkalmazható​.

Rekord Eco Pronto: Ultra gyors kötésidejű esztrich

A Rekord Eco Pronto egy öko-kompatibilis, ultra gyors kötésidejű és száradású esztrich. Kiválóan alkalmazható kerámia burkolatok és parketta gyors lerakásához. Csak 3 óra elteltével járható, ami jelentősen felgyorsítja a burkolási munkálatokat​.

Az öko-kompatibilitás előnyei

Ezek az esztrichek alacsony CO2 kibocsátással és nagyon alacsony illékony szerves vegyület kibocsátással rendelkeznek, ami hozzájárul a környezetvédelemhez. Az újrahasznosított alapanyagok felhasználása pedig csökkenti a hulladék mennyiségét és elősegíti az anyagok újrahasznosítását​.

Padlófűtés és esztrichek

Az ásványi esztrichek kiváló hővezető képességükkel biztosítják a padlófűtés hatékony működését, egyenletes hőeloszlást és magas hatásfokot nyújtva. Ez különösen fontos a komfortérzet és az energiahatékonyság szempontjából​.

Felhasználási területek és gyakorlati tippek

Az ásványi esztrichek sokoldalúan alkalmazhatóak mind beltéri, mind kültéri burkolatokhoz. Alkalmasak kerámia burkolólapok, greslapok, természetes kövek, parketta és rugalmas padlóburkolatok lerakásához. Fontos, hogy mindig a megfelelő típusú esztrichet válasszuk a konkrét alkalmazási területhez és igényekhez igazodva

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft