Gélragasztók

Kerakoll Gélragasztók: Innovatív megoldások minden felületre

Bevezetés a Gélragasztók világába

A Kerakoll gélragasztók a legújabb technológiák alkalmazásával készülnek, hogy minden felületen biztosítsák a kiváló tapadást és rugalmasságot. Ideálisak kerámia, terméskő és egyéb anyagok rögzítésére, biztosítva a tartós és megbízható eredményt szélsőséges körülmények között is.

Kerakoll Biogel No Limits: Sokoldalú és rugalmas ragasztó

A Biogel No Limits egy sokoldalú, szerkezeti, rugalmas gélragasztó, amely öko-kompatibilis. Minden anyagtípushoz és minden aljzaton alkalmazható, ideális választás a különböző építési projektekhez​.

Biogel Revolution: Gyors és hatékony ragasztás

A Biogel Revolution gyors kötésidejű, szerkezeti és rugalmas gélragasztó. Kifejezetten úgy tervezték, hogy gyors bedolgozhatóságot biztosítson, és szélsőséges körülmények között is alkalmazható legyen. Öko-kompatibilis, így környezetbarát választás is egyben​.

Biogel Extreme: Szélsőséges Körülményekhez

A Biogel Extreme ultra deformálható és ultra bedolgozható hibrid gélragasztó, amelyet a legszélsőségesebb körülmények között teszteltek. Minden alkalmazási helyzetben megállja a helyét, biztosítva a maximális teljesítményt​.

Biogel Ready: Készre keverve a könnyebb használatért

A Biogel Ready egy készre kevert, különleges tapadású gélragasztó, amely függőleges felületeken megcsúszásmentes és fokozottan deformálódó burkolást biztosít. Ideális választás a gyors és hatékony munkavégzéshez​​.

Öko-kompatibilis és fenntartható ragasztási megoldások

A Kerakoll gélragasztók öko-kompatibilis technológiákat alkalmaznak, amelyek minimalizálják a környezeti hatásokat. Ezáltal nemcsak kiváló minőségű ragasztást biztosítanak, hanem hozzájárulnak a fenntartható építkezési gyakorlatokhoz is.

Tippek és trükkök a Gélragasztók alkalmazásához

  • Felület előkészítése: Mindig tisztítsuk meg a felületet a portól, szennyeződésektől és zsírtól a maximális tapadás érdekében.
  • Megfelelő mennyiség alkalmazása: A ragasztó megfelelő vastagságban való felvitele biztosítja a tartós és stabil rögzítést.
  • Eszközök használata: Használjunk megfelelő szerszámokat, például fogazott simítót a ragasztó egyenletes eloszlatásához.

Gyakran ismételt kérdések a Gélragasztókkal kapcsolatban

1. Milyen felületeken használhatók a Kerakoll gélragasztók? A Kerakoll gélragasztók sokoldalúak és bármilyen felületen alkalmazhatók, beleértve a kerámiát, terméskövet és egyéb építőanyagokat.

2. Mennyire környezetbarátok ezek a termékek? A Kerakoll gélragasztók öko-kompatibilis technológiával készülnek, amelyek minimalizálják a környezeti hatásokat és támogatják a fenntartható építkezési gyakorlatokat.

3. Mennyire gyors a kötési idő? A Biogel Revolution például gyors kötésidejű, ami ideálissá teszi olyan projektekhez, ahol gyors munkavégzés szükséges.

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft