ÚJ

R3 Plus, Tanúsított, PVC és LVT ragasztó

R3 Plus, Tanúsított, PVC és LVT ragasztó
R3 Plus, Tanúsított, PVC és LVT ragasztó
R3 Plus, Tanúsított, PVC és LVT ragasztó
R3 Plus, Tanúsított, PVC és LVT ragasztó
ÚJ
R3 Plus, Tanúsított, PVC és LVT ragasztó
21 946 Ft
Egységár: 4 389 Ft/kg
Összehasonlítás
Kedvencekhez

R3 Plus

Öko‑kompatibilis, tanúsított, ásványi eredetű szerves ragasztó PVC, LVT, legfeljebb 3 mm vastag gumi‑, padlószőnyeg és linóleum padlók és burkolatok lerakásához nedvszívó aljzatra

Az R3 Plus PVC, LVT, gumi‑, padlószőnyeg és linóleum padlóra és falra, nedvszívó és kevéssé nedvszívó aljzatokra történő könnyű és biztos lerakásához a legjobb egyensúlyt adja a nyitott idő, a kezdeti kötés és a szilárdság között

ratingRating5

Csomagolás vödör 18 kg ‑ 5 kg ‑ 750 g
Anyagszükséglet ≈ 250 – 350 g/m2
Tárolás ≈ 12 hónapig
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

  • Padlóra és falra, beltérben
  • Ideális nehéz és nagy vastagságú burkolóanyagok falra történő lerakásához
  • Alkalmas padlófűtéshez
  • Alkalmas a pontszerű terhelésnek kitett padlókhoz és görgős székekhez
  • Ideális tekercsekhez, négyzetekhez és LVT‑hez

Felhasználási területek

A használat célja:

a vinil padló- és falburkolatok, gumi, padlószőnyeg és linóleum lerakása nedvszívó és kevésbé nedvszívó aljzatokra. Az anyagok közé tartoznak a tekercsben kapható merev vinil padló- és falburkolatok, burkolólapok, vinil padló, természetes vagy szintetikus juta, gumi- vagy poliuretán-hab hátoldalú szőnyegpadlók, PVC, polisztirol, expandált polisztirol álmennyezeti panelek, valamint legfeljebb 3 mm vastagságú lakossági használatra szánt gumi, tekercsben kapható linóleum és burkolólapok.

Alkalmazható:

aljzatok a ásványi aljzatkiegyenlítők, önterülő kiegyenlítők, cementesztrichek, cementvakolatok, anhidrit esztrichek és nedvszívó fa panelek. A termékek beltéri lakó- és kereskedelmi felhasználásra készültek.

Nem ajánlott:

a használatuk kültéren, nem nedvszívó aljzatokon, átnedvesedésnek kitett aljzatokon, valamint olyan helyiségekben, amelyek állandóan nedvesek vagy nedvesedésre hajlamosak és folyamatosan érintkeznek a vízzel.

Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Termékleírás
Cikkszám
K17493
Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!