ÚJ

Biocalce Intonachino Colorato, Tiszta ásványi fedővakolat 1,2

Biocalce Intonachino Colorato, Tiszta ásványi fedővakolat 1,2
Biocalce Intonachino Colorato, Tiszta ásványi fedővakolat 1,2
Biocalce Intonachino Colorato, Tiszta ásványi fedővakolat 1,2
Biocalce Intonachino Colorato, Tiszta ásványi fedővakolat 1,2
ÚJ
Biocalce Intonachino Colorato, Tiszta ásványi fedővakolat 1,2
33 782 Ft
Egységár: 1 299 Ft/kg
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Biocalce Intonachino Colorato 0,5

Tanúsított, öko‑kompatibilis, természetes színes földből, márványtörmelékből és az EN 459‑1 szabványnak megfelelő CL 90‑S tiszta mészhabarcsból készült ásványi fedővakolat vakolt felületek nagy légáteresztő képességű dekorációjához, ideális a GreenBuildingnél, valamint műemlékek restaurálásához

A Biocalce® Intonachino Colorato 0,5 különösen alkalmas Biocalce® lakossági és helyreállított vakolatok nagy rétegvastagságú lélegző dekorációjához.

ratingRating4

Csomagolás Vödör 25 kg
Anyagszükséglet ≈ 1,4 kg/m2
Tárolás ≈ 12 hónapig
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

• Természetes mész és föld alapú glett
• Engedi a falat szabadon lélegezni
• Alkalmas lakossági felhasználásra vakolatok helyreállításához és dekorációjához

Felhasználási területek

Felhasználható:
Ásványi eredetű, színezett, lélegző finomvakolat (szemcseméret: 0,5 mm) Biocalce® simító és regeneráló vakolat díszítésére nagy rétegvastagságú vakolásos technikával.
A Biocalce® Intonachino Colorato 0,5 különösen alkalmas az Edilizia del Benessere® rendszerben nagy esztétikai értékű dekorációk kialakítására, ahol az összetevőinek szigorúan természetes eredete biztosítja a lélegzőképesség alapvető paramétereit.
A Biocalce® Intonachino Colorato 0,5 díszítésre alkalmas a műemlék-restaurálásnál, ahol a tudatosan adagolt hagyományos összetevők, mint a természetes mész, a színezett természetes földpor pigmentek és ásványok választása biztosítja, hogy az állagmegóvó beavatkozások a meglévő struktúrák és az eredeti anyagok tiszteletben tartásával történjenek.


Ne használjuk:
Nedves (nem kellően érlelt), szennyezett, laza, poros hordozórétegekre. Régi festésekre vagy dekorációs meszelésekre. Gipsz alapú aljzatokra.

Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Termékleírás
Cikkszám
K12199
Kerakoll színkártya

A termékhez választható színárnyalatokat itt tekintheti meg;

kerakoll_szinkartya.pdf

Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!