ÚJ

Aquastop Green, Vízálló, nagy tapadású membrán

Aquastop Green, Vízálló, nagy tapadású membrán
Aquastop Green, Vízálló, nagy tapadású membrán
Aquastop Green, Vízálló, nagy tapadású membrán
Aquastop Green, Vízálló, nagy tapadású membrán
ÚJ
Aquastop Green, Vízálló, nagy tapadású membrán
313 832 Ft
Egységár: 13 645 Ft/m2
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Aquastop Green

Vízálló, nem törékeny, nagy tapadású membrán balkonokhoz, teraszokhoz és vízszintes felületekhez a kerámia, természetes kő és parketta lerakása előtt; meglévő burkolaton, repedezett, nem tökéletesen érlelt és maradék nedvességtartalom miatt esetleg pára okozta feszültséggel terhelt aljzatokon is vízszigetelést képez.

 

Az Aquastop Green forradalmasítja a burkolatok alatti vízszigetelés világát és újraírja a teljesítménybeli standardokat, így az ásványi termékeknek lehetetlen alkalmazásokat tesz lehetővé.

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

  • Elvégzi bármilyen, régi vagy új, nedves vagy száraz, repedezett vagy méretváltozásnak kitett felület vízszigetelését
  • Kiegyenlíti a higrometriás zsugorodásból és a hődeformációból adódó feszültségeket
  • Csökkenti a beépítési időt: vízszigetelés és a burkolat lerakása várakozás nélkül, azonnal járható
  • Megoldja a lerakásnál a hosszanti vagy keresztirányú dilatációs hézagok betartásának problémáját (pl. ajtó alatti vágások)

Felhasználási területek

A használat célja: Lakóépületek bel- és kültéri tereiben, valamint kereskedelmi és ipari létesítményekben (mint például ipari konyhák, élelmiszeripari üzemek, raktárak) a kerámia burkolólapok, természetes kő és parketta lerakása előtt szükséges vízszigetelés, a pára okozta feszültségek elválasztása és kiegyenlítése, továbbá utcabútorok esetében is alkalmazható (ellenőrizni kell a burkolandó anyagok méreteit és rétegvastagságát). Alkalmazható erkélyeken, teraszokon, lapostetőkön és bármilyen méretű felületeken. Alkalmazási területek: - Repedezett, nem tökéletesen érlelt és maradék nedvességtartalom miatt pára okozta feszültséggel terhelt esztrichek, padlófűtés esetén - Kerámia padlók, vékony kőlapok, meglévő, aljzathoz rögzített természetes kövek - Érlelt beton - Aljzathoz rögzített szálerősítésű cement és gipsz lemezek. Ne alkalmazzuk anhidrit alapokon az Active Prime Fix vagy az Active Prime Grip vizes alapú, szakipari felhasználásra szánt felületi szigetelő alapozók nélkül; bitumen lemezek, látható felületek, szigetelő panelekkel vagy könnyített anyagokból készült fordított tetők esetén.

Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Termékleírás
Cikkszám
K08000
Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!