Hasznos oldalak

Építő közösség

RH
Építő közösség

Az oldal célja, hogy segítséget nyújtson a házépítés és házfelújítás minden szakaszában, a tervezéstől a kivitelezésig, minél kevesebb pénz kidobásával.

Az "Építem a házam" weboldal olyan szolgáltatásokat és információkat kínál, amelyek segítséget nyújtanak a házépítés és házfelújítás folyamatában. Az oldal többek között az alábbiakat kínálja:

  1. Jótanácsok az első lépésekhez házépítőknek: Egy 37 oldalas e-könyv, amely hasznos tippeket és gondolatokat tartalmaz a házépítéshez, valamint arról, hogyan kerülhetők el a csapdák.

  2. 5+1 titok felújítóknak: Egy útmutató, amely szerint a házfelújítás gyakran nagyobb szakmai felkészültséget igényel, mint egy új építés.

  3. Fekete öves építkező csomag: Egy csomag, amely minden szükséges tudást és háttértámogatást tartalmaz, amire egy házépítőnek vagy házfelújítónak szüksége lehet.

  4. Személyes tanácsadás: Egy szolgáltatás, amely segít abban, hogy sikeresen kezdjék meg az építkezést.

  5. Hírlevél: A házépítéssel kapcsolatos hírek, változások, lehetőségek, rendezvények és tudásanyagok első kézből történő megismerése.

  6. Építem a házam könyvsorozatAz "Építem a házam" könyvsorozat egy olyan komplex útmutató, amely végigkíséri a családi ház építésének teljes folyamatát az első gondolat megszületésétől kezdve, az építkezés előkészítésén és a kivitelezésen keresztül, egészen a bentlakásig, a ház fenntartásáig. A könyvsorozat nem csak új családi ház építésénél, hanem már meglevő ház felújításánál is nélkülözhetetlen tudást nyújt.

  • Időt spórol meg
  • Rendszerezett információkat kap
  • Ellenőrzött információkat kap

Építem a házam könyvsorozat a szerzővel

7. Tervcafé: A Tervcafé egy olyan rendezvény, amelyet a házépítők és házfelújítók számára szerveznek, hogy minél felkészültebben és tökéletes tervekkel vágjanak bele életük egyik legnagyobb beruházásába. A Tervcafé célja, hogy segítsen a végleges háztervek közelítésében az ideálishoz, akár házépítést, akár családi ház felújítást terveznek.

A Tervcafé keretében egy teljesen kötetlen este alatt lehetőség van konzultálni a legkülönbözőbb építési szakemberekkel, mint például építészekkel, kivitelezőkkel, gépészekkel, lakberendezőkkel, pénzügyi szakemberekkel. Az eseményen lehetőség van a tervek, skiccek, elképzelések megvitatására, tökéletesítésére.

Tervcafe logo

Az oldal célja, hogy segítséget nyújtson a házépítés és házfelújítás minden szakaszában, a tervezéstől a kivitelezésig, minél kevesebb pénz kidobásával. Az oldal segít abban, hogy felkészülten vágjanak bele az építkezésbe, és segít tisztességes, felkészült szakembereket találni.

Jómagam 2017 óta szakértőként segítem a közösség munkáját, dekorációs bevonatok és homlokzati hőszigetelés területen. Legutóbbi közös videónkban is a hőszigetelésről volt szó.

A felvételt itt találod; (139) Utólagos homlokzati hőszigetelés - szigetelőanyagok és kivitelezési finomságok - YouTube

További információkat itt találsz; epitemahazam.hu