köszönjük érdeklődését

Tisztelt Ajánlatkérő,

Köszönjük érdeklődését és megkeresését az építéskémiai termékeinkkel kapcsolatban. Örömmel állunk rendelkezésére, és rövidesen összeállítunk egy ajánlatot az igényeinek megfelelően.

Ezenkívül további termékeink teljes kínálatát megtalálja weboldalunkon, ahol részletes leírások és technikai adatlapok is elérhetők. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az áraink az aktuális piaci feltételek és a készleteink függvényében változhatnak. A fenti árajánlatunk érvényessége 5 munkanapig tart, tehát kérjük, hogy a megrendelést ezen időn belül adja le.

Továbbá, amennyiben további információra vagy segítségre van szüksége, készséggel állunk rendelkezésére. Szakértő kollégáink szívesen segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb termékeket és válaszolnak minden felmerülő kérdésre.

Szállítással kapcsolatban kérjük, adja meg a pontos címét, hogy a szállítási költséget pontosan kiszámíthassuk és a leggyorsabb módját választhassuk a rendelésének teljesítésére.

Reméljük, hogy ajánlatunk megfelel az elvárásainak, és hamarosan ügyfeleink között köszönthetjük Önt. Várjuk válaszát és a további együttműködést.

 

Tisztelettel,

redHammer Kft

hoszigaruhaz.hu