ÚJ

Superflex, R2T Szerves-ásványi, rugalmas ragasztó

Superflex, R2T Szerves-ásványi, rugalmas ragasztó
ÚJ
Superflex, R2T Szerves-ásványi, rugalmas ragasztó
56 530 Ft
Egységár: 7 066 Ft/kg
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Superflex

Szerves‑ásványi eredetű rugalmas ragasztó nagy ellenálló képességű, nagy tapadású deformálódó aljzatokon is. Függőleges felületeken megcsúszásmentes burkolást biztosít. Ideális a GreenBuildingnél.

A Superflex vízre érzékeny kerámia burkolólapok és terméskő nagyon deformálódó és hőre táguló nedvszívó és nem nedvszívó felületeken átlós és a fentről lefelé történő lerakását is garantálva fokozott rugalmasságot és tixotrópiát biztosít.

ratingRating2

Csomagolás Monopack 8 kg (6,4+1,6 kg)
Anyagszükséglet ≈ 2 – 4 kg/m2
Tárolás ≈ 12 hónapig

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

• Falra és padlóra, kül- és beltérben
• Nyitott idő és igazíthatóság ≥ 1 óra
• Alkalmas greslaphoz, kerámiához, nagy méretű lapokhoz, szupervékony burkolólapokhoz és terméskövekhez
• Ideális márványhoz és a nedvesség hatására foltképződésre, homorú deformációra hajlamos terméskövekhez
• A Light Work technológiának köszönhetően könnyen felhordható
• Hajókon való használata jóváhagyott

Felhasználási területek

Felhasználható
Kerámia és gres burkolólapok, márvány és természetes kövek fokozott rugalmasságú lerakására padlóra és falra, deformálódó, nedvszívó és nem nedvszívó aljzatokra.


Anyagok:

- greslap, különlegesen vékony burkolatok, kerámia burkolólap, klinker, terrakotta, üveg- és kerámiamozaik, természetes kövek, márvány, gránit és átalakított anyagok, akár fokozottan nedvszívó, foltosodásnak kitett vagy hődilatáció révén deformálódó anyagok is


Aljzatok:

- Keracem® Eco Pronto, Keracem® Eco Prontoplus és Rekord® Eco Pronto ásványi esztrichek- Keracem® Eco ásványi kötőanyaggal készített esztrichek- cementesztrichek- előre gyártott vagy helyben öntött betonok- cementvakolat és cementes mészhabarcs- meglévő aljzatok és burkolatok mázas burkolólapokból, műgyanta és cement vékony kőlapokból, gresből- fém, fa, gumi, PVC, linóleum


Kül- és beltéri, lakossági, kereskedelmi, ipari használatú padlókhoz és falburkolatokhoz, valamint utcabútorokhoz , padlófűtéshez, ipari, valamint laboratóriumi munkalapokhoz, úszómedencékhez, törökfürdőhöz, termálvizes medencékhez és szökőkutakhoz, fagynak kitett területeken is. Előregyártott fürdőkhöz használt lemezekre, munkalapokra és konyhai munkalapra, erkélyre, teraszra, lapostetőre és kupolára történő ragasztás.

Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Termékleírás
Cikkszám
K05787
Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!