STUKATUR GIPS

 STUKATUR GIPS
STUKATUR GIPS
2 364 Ft
Egységár: 118 Ft/kg
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Gyárilag előkevert, por alakú, gipsz. Kötés- és tapadásjavító adalékokat tartalmaz.

Főbb jellemzők:

extra szemcsefinomságú
nagy nyomószilárdságú
extra fehér
beltéri
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Gyárilag előkevert, por alakú, extra szemcsefinomságú, nagy nyomószilárdságú, extra fehér beltéri gipsz. Kötés- és tapadásjavító adalékokat tartalmaz.

ALKALMAZÁSI TERÜLET
Általános építési célú, villanyszerelési és egyéb építési-javítási munkákhoz ajánlott természetes gipsz. Belső térben, alacsony a páratartalmú helyiségekben használható.

ALAPFELÜLET JELLEMZŐI
Az alapfelület szilárd, por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. A laza részeket, festékrétegeket, olaj, zsír és egyéb szennyeződéseket távolítsuk el a felületről. Amennyiben a szerkezet tartós nedvességterhelésnek van kitéve, a STRUKATUR GIPS nem használható.

ALAPOZÁS
Amennyiben a felület nagy nedvszívású (pl. kőporos régi vakolat, pórusbeton), a glettelés megkezdése előtt szükséges a GROUND univerzális mélyalapozó használata a megfelelő tapadás elősegítésére.

FELDOLGOZÁS MÓDJA
A MODELL GIPS ragasztót öntsük a szükséges vízmennyiséghez, keverjük alacsony fordulatszámon csomómentesre keverőgépbe fogott fúrószárral. A bekevert anyagot javasolt kb.: 25 perc alatt felhasználni.

FONTOS TUDNIVALÓK
Felhordása és száradási ideje alatt a felületi és léghőmérséklet +5 – +25 °C között legyen. A ragasztó száradásáig a felületet nem érheti fagy és erős huzathatás. Termékeinkhez a feltüntetett víz mennyiségén kívül más anyagot hozzáadni nem szabad. A rétegvastagság, hőmérséklet és a páratartalom befolyásolja a száradási időt. Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti, magas hőmérséklet gyorsítja a kötést és a szilárdulást. A termék felhasználása szakértelmet igényel! Kérjük, hogy a tájékoztatóban leírtakat gondosan olvassák át, munkavégzés közben vegyék figyelembe, mert a gyártó csak a technológiai előírásoknak megfelelően, szakember által, az előírt jó minőségű felületre felhordott termékre vállal garanciát! Feltétlenül tartsák be az idevonatkozó szakmai előírásokat! A kivitelezésből, illetve annak körülményeiből (felület, szerszám, időjárás stb.), hiányosságaiból eredő károkért a felelősség nem a gyártót terheli!

MINŐSÍTÉSEK/ TERMÉKSZABVÁNY

MSZ EN 13279–1:2008. Gipsz kötőanyagot közvetlen használatra vagy további felhasználásra.

MŰSZAKI ALAPADATOK

Anyagigény: A felhasználás céljának függvényében változó.
Az anyagigény tájékoztató jellegű, kis mértékben eltérhet a megadott mennyiségtől, a munkavégzési technológiától és az alaptól függően.
Bekeverés: ~ 1kg szárazanyaghoz 0,3 – 0,35 L csapvíz.
Felhordás eszközei: rozsdamentes glettvas.
Kültéri/Beltéri: kizárólag beltéri felhasználásra.
Hőmérséklet: +5 – +25°C között.
Páratartalom: a megadott értékek 42% relatív páratartalom mellett 20°C-on értendőek.
Bedolgozási idő: ~10-25 perc.
Kötés kezdete: ~25-30 perc.
Csiszolhatóság: a kötés időt követően csiszolható.
Tűzvédelmi besorolás: A1.
KISZERELÉS: 20 kg, 5 kg papírzsákban.
TÁROLÁS / ELTARTHATÓSÁG: Zárt fagymentes helyen, mindennemű nedvességtől, sugárzó hőtől, tűző naptól védve, bontatlan csomagolásban, a csomagoláson jelzett dátumtól 1 évig (+5 – +25°C között).
Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Biztonságtechnikai adatlap
Cikkszám
6111
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!