METON, STONE PRO KONTAKT tapadóhíd

METON, STONE PRO KONTAKT tapadóhíd
METON, STONE PRO KONTAKT tapadóhíd
83 058 Ft
Egységár: 3 322 Ft/kg
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ásványi anyaggal dúsított, vizes bázisú diszperziós bevonat, tapadásfokozó alapozó.

Főbb jellemzők:

Rendkívül erős tapadást biztosít
hordozórétegként szolgál a felületen
feldolgozásra kész
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
A STONE PRO KONTAKT tapadóhíd, ásványi anyaggal dúsított, vizes bázisú diszperziós bevonat, ami rendkívül erős tapadást biztosító hordozórétegként szolgál a felületen. Feldolgozásra kész tapadásfokozó alapozó.

ALKALMAZÁSI TERÜLET
Falak és aljzatok bontás nélküli újra burkolást megelőző előkészítésre, tapadás fokozására, valamint az egyenletes nedvszívóképesség beállítására. A tapadóhíddal ellátott felületre az új burkolat a szokásos ragasztókkal könnyen felvihető, tehát nem szükséges a régi burkolatot elbontani. Felhasználható kül- és beltérben aljazat kiegyenlítés előtti, vakolási, alapozási és hideg burkolási munkálatok előtt, vagy OSB lemezre, öntött betonra, estrichre felhordva is alkalmazható a jó alapfelület létrehozásához. Minden olyan alapfelületnél, amelynél szükséges az erősen tapadó érdesség, nedvszívó és nem nedvszívó felületekre egyaránt. Fémre, fára és műanyagra ne használja!!!

ALAPFELÜLET JELLEMZŐI
Az alapfelület szilárd, sérülés-, por-, sókivirágzás-, és szennyeződésmentes, fagyott részektől és olajos szennyeződéstől mentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. A laza részeket el kell távolítani! A felület legyen sík, homogén.

ALAPOZÁS
A tapadóhíd felhordása előtt a nagy nedvszívású felületekre ajánlott 1 réteg STONE PRO PRIMER mélyalapozó felhordása a megfelelő tapadás elősegítésére. Ebben az esetben a termék felhordásával várjuk meg az alapozó teljes száradását.

FELDOLGOZÁS MÓDJA
A STONE PRO KONTAKT tapadóhidat fúrógépbe fogott keverőszárral lassú fordulaton jól fel kell keverni. A felhordást végezhetjük hengerrel, ecsettel, illetve kefével, alkalmas gépi felhordásra is. Ügyeljünk a tapadóhíd egyenletes felhordására!

FONTOS TUDNIVALÓK
A STONE PRO KONTAKT tapadóhíd párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használható. A tapadóhíd felhordásához +5°C – +25 °C közötti hőmérséklet az ideális. Felhordása és kötési ideje alatt csapadék nem érheti. Termékeinkhez más anyagot házilag hozzá adni nem szabad! A rétegvastagság, hőmérséklet és a páratartalom befolyásolja a kötési időt. Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti, magas hőmérséklet gyorsítja a kötést és a szilárdulást. Figyelem! Ne kezdje meg a tapadóhíd felhordását olyan betonfelületen, melyen látható pára, nedvesség vagy kondenzvíz lecsapódás van. Továbbá minimum 24 óra száradási időt kell biztosítani, ha a tapadóhidat olyan betonfelületre visszük fel, amelynek tisztítását magasnyomású tisztítóberendezéssel végezték. A termék felhasználása szakértelmet igényel! Kérjük, hogy a tájékoztatóban leírtakat gondosan olvassák át, munkavégzés közben vegyék figyelembe, mert a gyártó csak a technológiai előírásoknak megfelelően, szakember által, az előírt jó minőségű felületre felhordott termékre vállal garanciát! Feltétlenül tartsák be az idevonatkozó szakmai előírásokat! A kivitelezésből, illetve annak körülményeiből (felület, szerszám, időjárás stb.), hiányosságaiból eredő károkért a felelősség nem a gyártót terheli!

MŰSZAKI ALAPADATOK

Anyagigény: ~ 0,3 kg/m2.
Az anyagigény tájékoztató jellegű, kis mértékben eltérhet a
megadott mennyiségtől, a munkavégzési technológiától és az
alaptól függően.
Kiadósság: ~ 3 m2/kg.
Hígítás: Nem hígítható!
Felhordás eszközei: ecset, henger, kefe vagy gépi szórás.
Kültéri/Beltéri: Kül- és beltéri felhasználásra.
Hőmérséklet: +5 – +25°C között.
Páratartalom: a megadott értékek 42% relatív páratartalom mellett 20°C-on
értendőek.
Száradási idő: ~6 óra.
Porszáradás: ~2 óra.
Burkolható: ~6 óra múlva.
Tűzvédelmi besorolás: F.
KISZERELÉS: 25 kg légmentesen záródó műanyag vödörben.
TÁROLÁS / ELTARTHATÓSÁG: Zárt fagymentes helyen, sugárzó hőtől, tűző naptól védve, bontatlan csomagolásban, a csomagoláson jelzett dátumtól 2 évig (+5 – +25°C között).
Adatok
Biztonságtechnikai adatlap
Anyagigény
-0,3 kg/m2
Cikkszám
4561
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!