ROCK IMPREGNATED terméskő impregnáló 1L

 ROCK IMPREGNATED terméskő impregnáló 1L
ROCK IMPREGNATED terméskő impregnáló 1L
3 216 Ft
Egységár: 3 216 Ft/L
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Folyékony, színtelen, szagtalan impregnáló anyag. Az impregnáló anyag védi a köveket, téglát, illetve a fugázó anyagot a fagyástól és a mohásodástól, könnyíti a tisztítását és felpezsdíti az eredeti színét.

Főbb jellemzők:

Impregnáló, vízlepergető hatású
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Folyékony, színtelen, szagtalan impregnáló anyag. A terméskövek, vagy pattintott tégla esetén az impregnáló anyag védi a köveket, téglát, illetve a fugázó anyagot a fagyástól és a mohásodástól, könnyíti a tisztítását és felpezsdíti az eredeti színét. A bevonó anyag vízlepergető hatást biztosít.

ALKALMAZÁSI TERÜLET
Terméskő burkolatok, pattintott tégla díszburkolatok utólagos felületi kezelésére. BETON PAINT lábazati-, beton-, és palafesték járófelületre felhordása után ajánlott a felületvédelem érdekében.

ALAPFELÜLET JELLEMZŐI
A ROCK IMPREGNATED terméskő impregnáló anyag felhordása előtt a felületet meg kell tisztítani, a felület száraz és pormentes legyen.

FELDOLGOZÁS MÓDJA
A bevonó anyagot mindig száraz, tiszta, pormentes felületre kell felhordani 2 rétegben. A 2 réteg között 20 °C felületi és léghőmérséklet esetén minimum 4 óra száradási időt kell biztosítani.

FONTOS TUDNIVALÓK
Nedves, párás, csapadékos időben a bevonó anyagot nem szabad felhasználni! Felhordás után legalább 12 órán át védeni kell a csapadéktól, illetve nedvességtől. A felhordás és száradási idő alatt a felületi és léghőmérséklet 10 °C alá nem süllyedhet, illetve tűző napon a termék használata nem javasolt. A rétegvastagság, hőmérséklet és a páratartalom befolyásolja a száradási időt. Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti, magas hőmérséklet gyorsítja a kötést és a száradást. A bevonó anyagba idegen anyagot belekeverni tilos! Az impregnálást 2–3 évente célszerű megismételni a kő minőségétől a felhordott anyag mennyiségtől és az igénybevételtől függően. A ROCK IMPREGNATED terméskő impregnáló anyag teljes felületre történő felhordása előtt javasolt felület próbát végezni! A termék felhasználása szakértelmet igényel! Kérjük, hogy a tájékoztatóban leírtakat gondosan olvassák át, munkavégzés közben vegyék figyelembe, mert a gyártó csak a technológiai előírásoknak megfelelően, szakember által, az előírt jó minőségű felületre felhordott termékre vállal garanciát! Feltétlenül tartsák be az idevonatkozó szakmai előírásokat! A kivitelezésből, illetve annak körülményeiből (felület, szerszám, időjárás stb.), hiányosságaiból eredő károkért a felelősség nem a gyártót terheli!

MINŐSÍTÉSEK / TERMÉKSZABVÁNY

MSZ EN 1062-1:2004.

MŰSZAKI ALAPADATOK

Anyagigény: 6-10 m2/ l /réteg a felülettől és annak nedvszívó képességétől függően.
Az anyagigény tájékoztató jellegű, kis mértékben eltérhet a megadott mennyiségtől, a munkavégzési technológiától és az alapfelülettől függően.

Hígítás: 1 l anyaghoz 1 l csapvíz, első rétegként, második rétegként 1 l anyaghoz max. 0,3 l víz.
Utókezelés: az impregnálást 2-3 évente célszerű megismételni.
Felhordás eszközei: ecset, henger, szórópisztoly.
Kültéri/beltéri: kültéri és beltéri felhasználásra.
Hőmérséklet: +5 – +25°C között.
Páratartalom: a megadott értékek 42% relatív páratartalom mellett 20°C-on értendőek.
Rétegigény: 2 rétegben.
Száradási idő: ~4 óra.
pH érték: 8,4 ± 3% (10%-os vizes szuszpenzióban).
Átvonhatóság: 2 réteg között minimum 4 óra száradási időt kell biztosítani.
Tűzvédelmi besorolás: F.
KISZERELÉS: 4 l, légmentesen záródó műanyag vödörben, 1 l, műanyag flakonban.
TÁROLÁS / ELTARTHATÓSÁG: Zárt, fagymentes helyen, nedvességtől, sugárzó hőtől, tűző naptól védve, bontatlan csomagolásban, a csomagoláson jelzett dátumtól 2 évig (+5 – +25°C között).
Adatok
Anyagigény
6-10 m2/l
Cikkszám
4546
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!