ÚJ

Nanodefense Eco 5kg, Szerves‑ásványi eredetű vízszigetelés

Nanodefense Eco 5kg, Szerves‑ásványi eredetű vízszigetelés
ÚJ
Nanodefense Eco 5kg, Szerves‑ásványi eredetű vízszigetelés
26 213 Ft
Egységár: 5 243 Ft/kg
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Nanodefense Eco

Szerves‑ásványi eredetű, vizes alapú, tanúsított, öko‑kompatibilis, vízszigetelő párás helyiségek nedvszívó aljzataihoz.
A Nanodefense Eco teljes vízszigetelő képességet biztosít pozitív víznyomásnál, garantálva a nedvszívó vagy a nedvességre érzékeny aljzatok védelmét állandóan nedves és párával telített környezetekben is.

ratingRating5

Csomagolás Vödör 15 kg / 5 kg
Anyagszükséglet ≈ 1,5 kg/m2
Tárolás ≈ 12 hónapig
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

  • Alkalmas kerámia burkolólapok, greslapok, terméskövek ásványi bázisú ragasztóval történő későbbi lerakásához
  • Magas rugalmasság és vegyi stabilitás
  • Bármilyen aljzatra könnyen felvihető glettvassal vagy hengerrel

Felhasználási területek

A sima, tömör és nedvszívó burkolataljzatok vízszigetelését a kerámialapok ragasztóval történő lerakása előtt kell elvégezni.

A kompatibilis ragasztók közé tartoznak az ásványi alapú ragasztók, az SAS technológiával készült ásványi alapú ragasztók, az egy- és kétkomponensű szerves ásványi ragasztók, valamint a kétkomponensű, epoxid és poliuretán reagenst tartalmazó cementalapú ragasztók vizes diszperzióban.

Beltéri használatra ajánlottak a betonpadlók, tömör és sima cementesztrichek, előre gyártott vagy helyben öntött betonok, gipsz, gipszkarton, gipsz-tégla panelek, cementalapú vakolatok és simítók, valamint a cementes mészhabarcs.

Kültéri használatra, nedves vagy átnedvesedésre hajlamos aljzatokon, állandóan vizes helyiségekben, medencékben, tartályokban, vízgyűjtőkben nem ajánlott a használatuk.

Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Termékleírás
Cikkszám
K07250
Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!