MAX magas fedőképességű beltéri falfesték 14L

 MAX magas fedőképességű beltéri falfesték 14L
 MAX magas fedőképességű beltéri falfesték 14L
 MAX magas fedőképességű beltéri falfesték 14L
 MAX magas fedőképességű beltéri falfesték 14L
MAX magas fedőképességű beltéri falfesték 14L
11 288 Ft
Egységár: 806 Ft/L
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A MAX beltéri, acryl bázisú, vizes hígítású, környezetbarát matt falfesték belső igényes falfelületekre. Rendelhető a PASTEL színkártya C színében. A fal természetes szellőzését nem gátolja.

Főbb jellemzők:

Magas fedőképességű
színtartó
mérsékelten páraáteresztő
időt álló
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
A MAX beltéri, acryl bázisú, vizes hígítású, környezetbarát matt falfesték belső igényes falfelületekre. Magas fedőképességű, színtartó, mérsékelten páraáteresztő, időt álló. Rendelhető a PASTEL színkártya C színében. A fal természetes szellőzését nem gátolja.

ALKALMAZÁSI TERÜLET
Új és régi falfelületek és mennyezetek dekoratív bevonata, normál helyiségek (konyha, nappali stb.) esetén. Simított alapvakolatra, gipszkarton lemezre, glettelt felületekre, polisztirol díszítőelemekre, tapétára, műgyanta alapú falfestékkel festett felületekre. A fal természetes szellőzését nem gátolja.

ALAPFELÜLET JELLEMZŐI
Az alapfelület teljesen szilárd, por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. A felület legyen homogén, sérülésmentes, simítással vagy gletteléssel ellátott. Eltérő struktúrájú és nedvszívás különbséggel rendelkező alapfelület esetén javasoljuk a teljes felület simítóhabarccsal, ragasztótapasszal vagy glettel történő átvonását, valamint alapozását. Ha a szerkezet tartós nedvességterhelésnek van kitéve, vagy meszes alapú, a festék nem alkalmazható. Amennyiben a felületen nikotin vagy korom réteg található, a festést megelőzően gondoskodjunk a szennyezett részek GROUND COLOR-ral történő átvonásáról.

ALAPOZÁS
Kizárólag a GROUND COLOR alapozó festék használható a megfelelő tapadás elősegítésére. Ügyeljünk az alapozó egyenletes felhordására! Felhordása és száradási ideje alatt a felületi és léghőmérséklet +5 – +25 °C között legyen.

FELDOLGOZÁS MÓDJA
Alapozás után legalább 6 óra elteltével kezdjük meg a felhordást, miután meggyőződtünk arról, hogy az alapozó teljes mértékben megkötött és száraz! Felhasználás előtt a MAX festéket keverőszárral alacsony fordulaton jól keverjük össze. Egy helyiségben, egy töltésdátumú anyagot használjunk, vagy keverjük össze a szükséges mennyiséget egy nagyobb edényben. A felhordás történhet ecsettel, teddy-hengerrel, vagy szórópisztollyal. Mindig az alapfelület strukturáltságának megfelelő szerszámot használjunk. Munkahézagot színhatár képzésnél szalagozással, vagy az élek mentén végezzünk. Egy falfelületet egy munkamenettel kell befejezni. Festés után a szerszámokat és elcseppenéseket azonnal vízzel el kell mosni.

FONTOS TUDNIVALÓK
Felhordása és száradási ideje alatt a felületi és léghőmérséklet +5 – +25 °C között legyen. Termékeinkhez színezőanyagot, vagy más egyéb anyagot (a feltüntetett víz mennyiségén kívül), házilag hozzáadni nem szabad! A rétegvastagság, hőmérséklet és a páratartalom befolyásolja a száradási időt. Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti, magas hőmérséklet gyorsítja a kötést és a száradást. Felhordás előtt a színt ellenőrizzék, mert felhordás után színreklamációt nem áll módunkban elfogadni. Kérjük, hogy a MAX festékkel ellátni kívánt felületeket gondosan mérjék fel, s a szükséges mennyiséget egy megrendelésben adják le, mert a pótrendelésből származó termék színhatásában eltérhet. A színkatalógusban lévő színek tájékoztató jellegűek, a különböző termékek (falfestékek, díszvakolatok) között színeltérés lehetséges. A második festékréteg az első réteg száradása (20 °C-on 4 óra múlva) után vihető fel. A termék felhasználása szakértelmet igényel! Kérjük, hogy a tájékoztatóban leírtakat gondosan olvassák át, munkavégzés közben vegyék figyelembe, mert a gyártó csak a technológiai előírásoknak megfelelően, szakember által, az előírt jó minőségű felületre felhordott termékre vállal garanciát! Feltétlenül tartsák be az idevonatkozó szakmai előírásokat! A kivitelezésből, illetve annak körülményeiből (felület, szerszám, időjárás stb.), hiányosságaiból eredő károkért a felelősség nem a gyártót terheli!

MINŐSÍTÉSEK TERMÉKSZABVÁNY
MSZ EN 13300:2001.

MŰSZAKI ALAPADATOK

Anyagigény: 0,11 l/m2/réteg.
Az anyagigény tájékoztató jellegű, kis mértékben eltérhet a megadott mennyiségtől, a munkavégzési technológiától és az alaptól függően.
Kiadósság: ~9 m2/l/réteg.
Javasolt rétegszám: GROUND COLOR alapozó festék plusz 1-2 rétegaz alapfelület és a választott színtől függően.
Hígítás: 0,05 – 0,1 l csapvíz 1 l festékhez.
Felhordás eszközei: ecset, teddy henger, szórópisztoly.
Kültéri/Beltéri: kizárólag beltéri felhasználásra.
Színválaszték: PASTEL színkártya 39 C színében és fehérben.
Hőmérséklet: +5 – +25°C között.
Páratartalom: a megadott értékek 42% relatív páratartalom mellett 20°C-on értendőek.
Száradási idő: ~4 óra.
Porszáradás: ~2 óra.
Átvonhatóság: ~4 óra múlva.
Tűzvédelmi besorolás: F.
Kiszerelés 14l légmentesen záródó műanyag vödörben.
Tárolás / Eltarthatóság: Zárt fagymentes helyen, sugárzó hőtől, tűző naptól védve, bontatlan csomagolásban, a csomagoláson jelzett dátumtól 2 évig (+5 – +25°C között).
Adatok
Biztonságtechnikai adatlap
Anyagigény
- 0,1L/m2/réteg
Cikkszám
2901
színválaszték

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!