Linea diszperziós fehér falfesték 15 L

Linea diszperziós fehér falfesték 15 L
Linea diszperziós fehér falfesték 15 L
19 648 Ft
Egységár: 1 310 Ft/L
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Vízhígítású diszperziós festék polimer kötőanyaggal beltéri falfelületek festésére. Rendkívül alacsony illékony szerves vegyület tartalom jellemi, nem tartalmaz nehézfémeket. Könnyen felhordható, a MIXLINE színező rendszerben számos pasztellszínre színezhető. Kiválóan páraáteresztő bevonatot képez, mely száraz dörzsölésnek jól ellenáll.

Figyelem: a nedves szivaccsal vagy törlőruhával való áttörlés felpuhíthatja a festékrétegeket, illetve előidézheti annak sérülését. Összetétel: vízbázisú polimer kötőanyag, pigmentek, speciális adalékanyagok.
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
ALKALMAZÁSI TERÜLET

Olyan lakó- és irodaépületek, iskolák, kórházak, szállodák, öregotthonok és egyéb középületek beltéri falainak és mennyezeteinek védelmet nyújtó és dekorációs festésére alkalmas, ahol nem követelmény a moshatóság vagy a nedves dörzsállóság. Finomvakolatok festésére alkalmas, mint pl. glettelt, tapétázott, gipszkarton, faforgács – és farostlemez, és beton felületek. A termék felhordható jó tapadással rendelkező diszperziós vagy emúlziós
festékrétegre és jól tapadó finomvakolatokra. A termék nem alkalmas korábban kréta alapú (vízben oldódó) bevonattal és mész alapú festékkel kezelt felületek festésére.

KISZERELÉS: 15 L
Adatok
Biztonságtechnikai adatlap
Anyagigény
- 160-200 ml/m2 (két rétegben)
Termékleírás
Cikkszám
TZ301965
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!