ÚJ

Keralevel Eco Ultra, Ultra gyors szintkiegyenlítő

Keralevel Eco Ultra, Ultra gyors szintkiegyenlítő
ÚJ
Keralevel Eco Ultra, Ultra gyors szintkiegyenlítő
19 304 Ft
Egységár: 772 Ft/kg
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Keralevel Eco Ultra

Tanúsított, ásványi öko‑kompatibilis, ultra gyors szintkiegyenlítő, szabálytalan aljzatok nagy ellenálló képességű és rétegvastagságú javítására

A Keralevel Eco Ultra egy gyorsan keményedő, ultra sima fedőréteget képező kiegyenlítőszer, ideális LVT, PVC, gumi és linóleum lerakásához

ratingRating3

Csomagolás 25 kg‑os zsákok
Anyagszükséglet ≈ 1,9 kg/m2/mm
Tárolás ≈ 6 hónapig
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

1. Rétegvastagság: 20 mm-ig
2. Hajókon való használata jóváhagyott
3. Alkalmas kerámia, greslap, természetes kő, parketta és rugalmas padlóburkolatok ragasztóval történõ lerakásához

Felhasználási területek

A termék felhasználható szabálytalan és nem sík aljzatok gyors kötésű és száradású, kompenzált zsugorodású szintkiegyenlítőjeként, rétegvastagságban 20 mm-ig.

Kompatibilis ragasztók:

közé tartoznak a SAS technológiájú gélragasztók, ásványi ragasztók, valamint az egy- és kétkomponensű szerves ásványi ragasztók. Ezenkívül használható egy- és kétkomponensű, reagenst tartalmazó epoxi és poliuretán, valamint cementalapú ragasztók esetén is, akár vizes diszperzióban, akár oldószeres oldatban.

A burkolatok:

között megtalálható a parketta, PVC, linóleum, valamint a lakó-, ipari és sportlétesítményekben használt gumi, textil és parafa. Alkalmas minden fajtájú és formátumú greslap, kerámia burkolólap, klinker, terrakotta, természetes kövek, átalakított anyagok és márványok, valamint lakkok és festékek alá is.

Az aljzatok:

esetében a cementvakolat és cementes mészhabarcs, Keracem Eco Pronto, Keracem Eco Prontoplus, Rekord Eco Pronto és Keracem Eco kötőanyag használatával készített vagy előkevert ásványi esztrichek, cementesztrichek, előre gyártott vagy helyben öntött betonok, cementpanelekből és cellás betonpanelekből készült falak, cementalapú ragasztómaradványok, valamint Keralevel Eco vagy Keralevel Eco LR termékkel kiegyenlített aljzatok esetén használható.

Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas, lakóházak és kereskedelmi, ipari célú épületek padlói és falai, padlóburkolatok, padlófűtések számára. Pontszerű terhelésnek kitett padlókhoz és görgős székekhez is megfelel (EN 12529).

Nem ajánlott:

gipsz alapú vakolatokra és anhidrit esztrichekre az Active Prime Fix univerzális, gyors tapadásnövelő használata nélkül; valamint nem alkalmazható fokozottan hajlékony és hőtágulásnak kitett aljzatokra, gipszkartonra, nedves és folyamatos átnedvesedésre hajlamos aljzatokon.

Adatok
Teljesítmény nyilatkozat
Termékleírás
Cikkszám
K01551
Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!