ÚJ

Keralevel Eco RP, Felületsimító habarcs

Keralevel Eco RP, Felületsimító habarcs
ÚJ
Keralevel Eco RP, Felületsimító habarcs
23 089 Ft
Egységár: 1 539 Ft/kg
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Keralevel Eco RP

Öko‑kompatibilis, szerves ásványi alapú felületsimító habarcs tömör, nedvszívó és nem nedvszívó aljzatokhoz

A Keralevel Eco RP nagy tapadású simítást és fugázást tesz lehetővé a rugalmas padlóburkolatok és szőnyegpadlók, valamint ásványi alapú kiegyenlítők felhordása előtt

ratingRating4

Csomagolás 15 kg‑os vödrök
Anyagszükséglet ≈ 1,3 kg/m2/mm
Tárolás ≈ 12 hónapig
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok

1. Beltéri használatra
2. Felhasználásra kész termék
3. Ideális a felújításokhoz
4. Dörzspapírral könnyen csiszolható

Felhasználási területek

Felhasználható:

nedvszívó és nem nedvszívó egyenetlen aljzatok javítására és simítására. Nem nedvszívó burkolataljzatok előkészítésére cementalapú kiegyenlítő anyagok és önterülő kiegyenlítő anyagok felhordása előtt. A rétegvastagság 0 és 1 mm között lehet.

Az alapozó után felvihető termékek:

ásványi kiegyenlítő anyagok és önterülő kiegyenlítő anyagok, szerves ásványi diszperziós ragasztók, cementes aljzatkiegyenlítők és önterülő kiegyenlítő anyagok, valamint vizes diszperziós ragasztók PVC-hez, gumihoz, linóleumhoz.

Alkalmazható aljzatok:

Keracem Eco Pronto, Keracem Eco Prontoplus, Rekord Eco Pronto és Keracem Eco kötőanyaggal készített vagy előkevert ásványi esztrichek, cementesztrichek, anhidrit esztrichek, fatáblák vagy -panelek, kerámiapadlók, greslapok, vékony kőlapok, természetes kövek. Beltéri, lakó-, kereskedelmi, ipari épületek padlóburkolataihoz és padlófűtésekhez használható.

Ne alkalmazzuk:

kültéren, nagy hőtágulással rendelkező aljzatokon, vagy olyan helyiségekben, ahol folyamatosan víz van vagy átnedvesedésnek vannak kitéve. Parketta lerakása, oldószeres ragasztókkal vagy kétkomponensű és egykomponensű reaktív ragasztókkal történő közvetlen ragasztása előtt végzett javításokhoz nem ajánlott.

Adatok
Cikkszám
K10169
Szállítási információk

1. Raktárkészletből történő szállítás

Raktárkészleten lévő termékeinket 1-3 napon belül szállítjuk ki. A szállítás költségeit esetileg kalkuláljuk, a konkrét logisztikai adatok alapján.

 2. Személyes átvétel

Lehetősége van arra is, hogy az árut ingyenesen, személyesen vegye át raktárunkban.

 

Amennyiben a kiválasztott termék nincs raktáron, először a gyártó raktárából szerezzük be. Ezt követően történik meg a kiszállítás a megadott címre. A gyártó raktárából történő szállítás 1-4 hétig is eltarthat. Rendelés előtt egyeztessen szállítási határidőnkről ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a webshop@redhammer.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +3670 770 2767 telefonszámon.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!